Görüş Bildir

Cami Avlusunda Çarptılar

Cami avlusunda bir çobanın hayvan bakım parası olan 8 bin lirasını yankesicilik yaparak çaldıkları iddiasıyla gözaltına alınan 3 kişi tutuklandı.

Cami Avlusunda Çarptılar

Muş'ta cami avlusunda bir çobanın hayvan bakım parası olan 8 bin lirasını yankesicilik yöntemiyle çaldıkları iddiasıyla gözaltına alınan 3 kişi tutuklandı.

Emniyet yetkililerinden alınan bilgiye göre, Muş'ta çobanlık yapan Abdullah Aziz Dündar, hayvan bakım parası olan 8 bin lirasının cami avlusunda kimliği belirsiz kişilerce yankesicilik yöntemiyle çalındığı iddiasıyla polise başvurdu.

ÇOBANLIK PARASINI ÇALDILAR

Dündar, polise verdiği ifadesinde, bu kişilerin önce ceketinin üzerine bir madde döktüğünü ve bu maddeyi temizlemek bahanesiyle ceketin cebindeki 8 bin lirayı aldıklarını anlattı.

Bunun üzerine hareke geçen polis ekipleri, teknik ve fiziki takip sonucunda yankesicilik olayını gerçekleştirdikleri iddia edilen R.A, C.E. ve M.A'yı Tatvan ilçesinde, kullandıkları aracın içerisinde gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılar, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Zanlıların Ağrı, İstanbul ve Konya illerinde hırsızlık suçundan kayıtlarının bulunduğu ve son olarak Van'da bir kişiyi 20 bin lira dolandırdıkları tespit edildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi