Caner Erkin, Antalya gecelerine aktı

Fenerbahçeli ünlü futbolcu Caner Erkin, Asena Erkin'den boşandıktan sonra Antalya gecelerinde başka bir kadınla paparazzilere yakalandı.

Caner Erkin, Antalya gecelerine aktı
Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Caner Erkin, Antalya'da geçen perşembe akşamı oynanan Türkiye- İsveç maçının ardından milli takım ile birlikte Antalya'da devam eden kampta yer aldı. Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'in izniyle cuma gecesi bütün oyuncular Antalya şehir merkezinde dolaşarak güzel bir akşam geçirdi.
Yılbaşında eşi Asena Erkin'den boşanan yıldız futbolcu Caner Erkin, cumartesi gecesi de takım arkadaşları oteldeyken şehir merkezine gelip, kumral bir kadınla objektiflere yakalandı. Antalya High Life Dergisi muhabirlerinin görüntülediği Erkin ve kız arkadaşı, bir restoranda yemek yedikten sonra gece geç saatlerde çıktı. Lüks otomobili kullanmak için sürücü koltuğuna oturan ve tüm uğraşlarına rağmen aracı hareket ettiremeyen Erkin, yan koltuğa geçerek aracı kız arkadaşına teslim etti.
PARKTA SAMİMİ POZLAR
Restorandan ayrıldıktan sonra bir süre Lara bölgesini turlayan Erkin ve kız arkadaşı, Falez Parkı'nın otoparkında durdu. Midesi rahatsızlanan Erkin, çimenlerin üzerine kustu. Bu sırada kız arkadaşı ise kendisine yardımcı olmak için yoğun çaba sarf etti. Biraz temiz havadan sonra kendisine gelen Erkin, kız arkadaşına teşekkürü samimi pozlarla gösterdi. Bir süre parkta samimi görüntüler sergileyen ikili, açık bir mekanda kahve içmek için oradan ayrıldı.
BENZİLİKTE DURDULAR
Falez Parkı'ndan ayrıldıktan sonra araçla yine Lara bölgesinde turlayan ikili, ikinci bir molayı akaryakıt istasyonunda verdi. Hızlı adımlarla benzinliğin tuvaletine giden Erkin, o esnada istasyonda bulunup kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen kişilere çok kötü olduğunu söyledi. Uzun süre burada kalan ikili, daha sonra el ele araçlarına binerek gecenin karanlığında kayboldu.

DHA

Kaynak: DHA

Çok Okunan Haberler