Ünlü Komedyen Cem Yılmaz Aşk ve Evlilik bizden geçti diyerek Orman haber sunar espirisi yaptı, kimdir?

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, eski sevgilsi Özge Sabuncu ile tekrar barıştı. Hafta sonu soluğu Belgrad Ormanı'nda aldı. Gazetecilerin kendilerini görüntülediğini fark eden, Yılmaz, Ormanda bile kurtuluş yok. Orman haber sunur. Diyerek gazetecileri güldürdü. Cem Yılmaz bir dönem Ayşe Hatun Önal ile sık sık Belgrad Ormanı'na gelir yürüyüş yapardı.

Ünlü Komedyen Cem Yılmaz Aşk ve Evlilik bizden geçti diyerek Orman haber sunar espirisi yaptı, kimdir?

Özel hayatıyla sık sık gündeme gelen Cem Yılmaz, aradığı aşkı eski sevgilisi Özge Sabuncu'da buldu. Ünlü komedyen, spiker Dilara Gönder'den ayrıldıktan sonra sık sık ikiz kardeşlerle gecelerde boy göstermişti. Ancak ikizlerin Cem Yılmaz'ın şirketinde çalıştığı ortaya çıkmıştı. Hakkındaki aşk iddialarından yorgun düşen Yılmaz, geçtiğimiz günlerde sarfettiği "Benden geçti be artık 50 yaşında bir adamım aşkla evlilikle işim olmaz" sözleriyle de olay yaratmıştı. Ancak aşkın Cem Yılmaz'dan geçmediği ortaya çıktı.

Bir kozmetik firmasında müdür olan Eski sevgilisi Özge Sabuncu'yla tekrar barışan ünlü komedyen önceki gün Belgrad Ormanı'nda objektiflere takıldı. Sevgilisinin yanında oldukça neşeli olan Cem Yılmaz, "Ormanda bile sizden kurtuluş yok. Orman haber sunar" diyerek kendisini görüntüleyen gazetecilere takıldı. Her zamankinin aksine gazetecilere güler yüzlü tavırlar sergileyen Yılmaz'ın mutlu hallerini görenler, "Cem yakında evlenir" yorumu yaptı. Bu arada ünlü komedyen, bir dönem aşk yaşadığı şarkıcı Ayşe Hatun Önal'la da sık sık Belgrad Ormanı'na giderek yürüyüş yapıyordu.

Cem Yılmaz önceki akşam, usta yönetmen Yavuz Turgul’un Cihangir’deki doğum günü partisine katıldı. Şener Şen, Emel Sayın ve Ozan Güven’in de aralarında bulunduğu çok sayıda ismin katıldığı gecenin sonunda ünlü komedyen, muhabirlerle sohbet etti. Eski sevgilisi Özge Sabuncu’yla barıştığı haberleri sorulan Yılmaz, “Benden geçti. Artık 50 yaşında bir adamım. Aşkla evlilikle işim olmaz” diyerek basın mensuplarına içini döktü.

HEDİYELER BAGAJA SIĞMADI

Yavuz Turgul, 70’inci yaşını kutladığı gecede dostları tarafından hediyeye boğuldu. Garsonların taşıdığı hediye paketleri bagaja sığmayınca ünlü yönetmen çareyi paketleri arka koltuğa koymakta buldu.

VEFALI DOST

Şener Şen, partiden Emel Sayın’la birlikte ayrıldı. Habercilerin sorularını “Çok güzel bir geceydi” diyerek geçiştiren usta oyuncu, yakın dostu olan ünlü şarkıcıyı otomobiliyle evine kadar bıraktı.

Ünlü komedyenin ikiz kardeşlerden hangisiyle aşk yaşadığı merak konusu olmuştu.

Cem Yılmaz'ın ikiz kardeşlerle yapım şirketinde beraber çalıştıkları ve Ozan Güven'i de yanlarına alıp her yere birlikte gittikleri ortaya çıktı.

Hakkında çıkan aşk iddialarından memnun olmadığını dile getiren Cem Yılmaz, bu tarz haberlerin rahatsızlık verdiğini söyledi.

Boğaziçi Üniversitesi mezunları ve Boğaziçi dostlarının buluştuğu organizasyonların dördüncüsü önceki akşam 'Boğaziçi Balosu 2016' adıyla Çırağan Palace Kempinski'de düzenlendi. Geceye Cem Yılmaz, Ömer- Ayşegül Dinçkök, Halis-Alev Komili, Barış Tansever, Murat Ergene ve Nevzat Aydın gibi iş, sanat ve siyaset dünyasının önde gelen isimleri katıldı. Yaklaşık 500 davetlinin konuk olduğu gecede 2.3 milyon lira bağış toplandı.

'KENDİNİZİ GÖSTERİN!'

Müzayede esnasında sahneye çıkan Cem Yılmaz ve Ayhan Sicimoğlu konuklara keyifli anlar yaşattı. "Evet, güçlerimizi birleştirdik. Şimdi yardım için yarışmalıyız" diyen Yılmaz, konuşmasını "Burada hepiniz evsahibisiniz. Şimdi kendinizi gösterme zamanı" sözleriyle sürdürdü. Müzayedede kendisi de bağışta bulunan ünlü komedyen, 10 tuğlalık yardım ve kız yurduna verdiği destekle toplam 50 bin lira bağışta bulundu. Gecede ayrıca Yılmaz ile yemek yiyebilmek için yapılan geleneksel açık artırma 300 bin lira ile sonuçlandı. Müzayedenin sonunda Boğaziçi Üniversitesi mezunlarından ve gecenin onur konuğu Burhan Karaçam, Ayhan Sicimoğlu ve Cem Yılmaz'a teşekkür plaketi verildi. Yılmaz'a bugüne kadar kuruma yaptığı katkıları nedeniyle teşekkür de edildi. Yardım gecesi, Ayhan Sicimoğlu ve Latin All Stars grubunun caz performansıyla son buldu. Ünlü komedyen Cem Yılmaz, çıkışta kendisini bekleyen gazetecilerin sorularını yanıtlamayı da ihmal etmedi. Yılmaz, "Çok köklü bir okulumuz var ve masrafları da ona göre... Bu nedenle de bizler mezunlar olarak elimizden geleni yapıyoruz" dedi.

'OZAN MÜTHİŞ BİR İŞ YAPTI'

Geçtiğimiz günlerde galası yapılan 'Annemin Yarası' adlı film hakkında da konuşan Yılmaz, yakın arkadaşına bir kez daha destek çıkarak, "Ozan'ın filmini izledim; müthişti. Zaten geçtiğimiz cuma günü vizyona girdi. Çok kaliteli bir film olmuş" dedi. Ara ara gazetecilere takılan Yılmaz, "Siz buradan ne tarafa gidiyorsunuz arkadaşlar? İsterseniz sizi de bırakabilirim" derken hakkında çıkan haberlerle ilgili olarak da "Magazin sayfalarında çıkan haberlerden pek memnun değilim. Genelde çıkan haberlerden ötürü rahatsızlık duyduğum doğrudur. Ben farkındayım. Siz de farkındasınızdır" diyerek memnuniyetsizliğini belirttikten sonra kahkahalar atarak aracına bindi.

Cem Yılmaz'ın standup’ları ünlü komedyene sosyal paylaşım sitesi Youtube’dan tam 140 bin dolar kazandırdı. Yüksek izlenme sayılarına ulaşan standup’ları ünlü komedyene sosyal paylaşım sitesi Youtube’dan tam 140 bin dolar kazandırdı.

 12 MİLYON 926 KEZ İZLENDİ

Cem Yılmaz'ın en çok ilgi gören gösterisi 12 milyon 926 bin kez izlenen ve 'CMYLMZ'nin içinde yer alan 'Kadın ikna etmek için yaratılmış' esprisi oldu. Yılmaz'ın bu esprisini yine 'CMYLMZ' gösterilerinde yer alan 5 videosu takip etti.

Sermiyan Midyat, yazıp yönettiği Türk - Bollywood ortak yapımı filmi ‘Bir Baba Hindu’nun çekimlerini tamamlayıp İstanbul’a döndü. Çekimlerin çok zor geçtiğini ancak harika bir film ortaya çıkardıklarını anlatan oyuncu, “Daha önce yapılmamış bir film yapmaya çalıştık. Kahramanlar birbirine ‘Seni seviyorum’ dedikten sonra 300 kişinin arkalarına geçip dans ettiği bir şey oldu” dedi.

Gazetecilerin “Cem Yılmaz da sizin gibi yazıyor, yönetiyor ve oynuyor. Onu rakip görüyor musunuz?” sorusuna, “Cem’in tarzı çok farklı. O daha çok komediye yaklaşan filmler yapıyor. Benim tarzımda biraz daha politik yorum yapan kesimler var. Onu ya da başkalarını rakip olarak görmüyorum. Messi ile Ronaldo gibiyiz diyelim. Araya da Neymar’lar girebilir” yanıtını verdi.

Son yılların en ünlü sanatçılarından birisi olan komedyen Cem Yılmaz Bebek’te arkadaşlarıyla oturduğu sırada, karşısında oğlu Kemal’i gören Cem Yılmaz’ın neşeli hali, görülmeye değerdi.Montunu açarak, giydiği Fenerbahçe formasını babasına gösteren Kemal ise etrafa gülücükler saçtı. Oldukça keyifli olduğu gözlenen komedyen, Çağan Irmak’la film yapacakları haberlerini Öyle bir şey yok diyerek yalanladı.

Cem Yılmaz, Bebek’te Ozan Güven, Zafer Algöz ve abisi Can Yılmaz’ın da aralarında bulunduğu arkadaşlarıyla görüntülendi. Denize karşı çay içip sohbet eden grup, bir anda tüm dikkatleri üzerine çekti. Yılmaz’ın oturduğu mekana 20 metre uzakta olan Ahu Yağtu ise Kemal’le komedyenin yanına giderek sürpriz yaptı. Oğlunu karşısında görünce bir anda neşelenen Yılmaz, onunla şakalaşmaya başladı. Montunu açarak, giydiği Fenerbahçe formasını babasına gösteren Kemal ise etrafa gülücükler saçtı. Oldukça keyifli olduğu gözlenen komedyen, Çağan Irmak’la film yapacakları haberlerini, “Öyle bir şey yok” diyerek yalanladı.

 Son yılların en ünlü sanatçılarından birisi olan komedyen Cem Yılmaz evlilik hakkında sorulan o soruya öyle bir cevap verdi ki.Ekranların sevilen yüzlerinden birisi olan oynadığı filmler ve Stand up gösteri ile 7 den 77 ye herkesin beğenisini kazanan Cem Yılmaz 2016 yılında vizyona soktuğu o film için bazı sıkıntılı dönemlerden geçen ünlü komedyen Cem Yılmaz gündeme yaptığı açıklamalar ile geldi. Geçtiğimiz senelerde Ahu Yağtu ile şiddetli geçimsizlikten boşanan Cem Yılmaz'a evlilik sorusu sorulunca “Abi ben o işi bir kere yaptım. Sütten ağzım yandı, bir daha da o topa girmem” sözlerinde bulundu.

Çektiği filmlerle olduğu kadar gece hayatıyla da dikkat çeken Cem Yılmaz’a evlilik sorusu soruldu.Yüksel Aksu’nun İftarlık Gazoz filminde yer alarak büyük beğeni kazanan Cem Yılmaz, önceki akşam yakın dostu Mazhar Alanson’un konserini izleyenler arasındaydı. Konseri büyük bir keyifle takip eden usta komedyen bir anda Alanson’dan gelen soruyla şaşkına döndü.

SÜTTEN AĞZIM YANDI

Mazhar Alanson, Zorlu PSM’de verdiği konsere giden ünlü komedyene herkesin içinde “Sevgilin var herhalde, eee evlilik ne zaman?” diye sordu. Cem Yılmaz ise şu yanıtı verdi: “Abi ben o işi bir kere yaptım. Sütten ağzım yandı, bir daha da o topa girmem!”

Şovmen Cem Yılmaz'ın büyük umutlarla vizyona soktuğu ve birbirinden ünlü isimlerinde rol aldığı filmde yaşanan dava haberleri moralleri bozdu.Ekranların sevilen yüzlerinden birisi olan oynadığı filmler ve Stand up gösteri ile 7 den 77 ye herkesin beğenisini kazanan Cem Yılmaz 2016 yılında vizyona soktuğu o film için sıkıntı dönem başladı.Türkiye'nin en usta oyuncularından birisi olan son yıllarında kendini filmlere veren Cem Yılmaz'ın yeni vizyona giren yeni filmi İftarlık gazoz davalık oldu.Sinema salonlarında gösterimi devam eden filmin gösteriminin tedbiren durdurulması ve 150 bin lira manevi tazminat talep edildiği açıklandı.Cibar Kemal’in yörenin önde gelen isimlerinden ve gazoz üretim atölyesi olan bir kişi olduğu belirtilen dilekçede filmdeki Cibar Kemal’in alkol kullanan, orucunu bozan ve küfreden bir kişi olarak canlandırdığı ifade edildi.

GEÇTİĞİMİZ haftalarda vizyona giren başrolünde Cem Yılmaz’ın oynadığı İftarlık Gazoz filmi davalık oldu. Sinema salonlarında gösterimi devam eden filmin gösteriminin tedbiren durdurulması ve 150 bin lira manevi tazminat talep ediliyor. ’Cibar Kemal’ karakterinin babası olduğunu belirten Yusuf Kanat, filmde babasının gerçeğe aykırı bir şekilde anlatılarak küçük düşürüldüğünü ifade ederek mahkemeye başvurdu.

BAŞROLÜNDE CEM YILMAZ OYNUYOR

Anadolu Asliye Hukuk Mahkemesi’ne avukatı aracılığı ile dilekçe sunan Kanat, filmin senaryo yazarı ve yönetmeni Yüksel Aksu ile filmin 2 yapımcısı hakkında davacı oldu. Kanat adına avukatının mahkemeye sunduğu dilekçede filmin 1970 yıllarında Muğla’nın Ula ilçesinde geçtiği ve başrolünde ’Cibar Kemal’ isimli kişinin Cem Yılmaz tarafından canlandırıldığı belirtildi. ’Cibar Kemal’in gazoz imalatı yapan ve yaptığı gazozları sokaklarda seyyar araba ile satan kişi olarak canlandırıldığı ifade edilen dilekçede, filmin senaryo yazarı Yüksel Aksu’nun kendi yaşam öyküsünü konu aldığı ve 40 yıl öncesinin Ege kasabasında geçtiği belirtildi.

"HAKARET VE AŞAĞILAMA UNSURLARI TAŞIMAKTADIR"

Filmdeki Cibar Kemal’in davacı Yusuf Kanat’ın ölen babası Mustafa Kemal Kanat olduğu ve o yörede o isimle bilindiği kaydedilen dilekçede, "Söz konusu bölgede bu isimde başka kişi yaşamamıştır. Filmde canlandırılan karakter yaşamı , düşünceleri ile gerçek Cibar Kemal kişiliğine karşı hakaret, küçük düşürme, aşağılama unsurları taşımaktadır" denildi. Gerçek hayattaki Cibar Kemal’in yörenin önde gelen isimlerinden ve gazoz üretim atölyesi olan bir kişi olduğu belirtilen dilekçede filmdeki Cibar Kemal’in alkol kullanan, orucunu bozan ve küfreden bir kişi olarak canlandırdığı ifade edildi.

"FİLM DURDURULSUN" VE 150 BİN LİRA MANEVİ TAZMİNAT TALEBİ

Yüksel Aksu’nun ,Yusuf Kanat ve babasını çok iyi tanıdığı belirtilen dilekçede, Kanat’ın film gösterime girmeden önce Aksu’yla görüşerek filmdeki olumsuz durumların düzeltilmesini istediği kaydedildi. Aksu’nun herhangi bir yanlışlık varsa düzeltileceğine dair söz verdiği dilekçede Aksu’nun sözünü tutmadığı ve Cibar Kemal’i gerçekte olduğundan çok farklı, olumsuz bir kişi olarak gösterdiği belirtildi. Yaşanan durumdan dolayı Yusuf Kanat’ın üzüntü yaşadığı ve babasına yapıldığını belirttiği saygısızlığı önleme amaçlı tazminat davası açmak zorunda olduğu kaydedilen dilekçede, tazminatın Ula’daki Atatürk İlköğretim okuluna bağışlanacağı ifade edildi. Filmin senaryo yazarı ve yönetmeni Yüksel Aksu ve filmin 2 yapımcısının 150 bin lira manevi tazminat ödemesinin istendiği dilekçede , filmin sinema salonlarında, internet ve benzeri yayın organlarında gösterilmesinin tedbiren durdurulması talep edildi.

"BABAM OLMADIĞI BİR İNSAN GİBİ GÖSTERİLMİŞTİR"

Konuya ilişkin açıklamada bulunan Yusuf Kanat filmde doğru olmayan noktaların bulunduğunu belirterek, "Yüksel Aksu ile görüşüp filmde bir yanlışlık olmamasını ve babamın ismini değiştirmesini, anonim bir isim kullanmasını söyledim. Benim babam ömründe yalan söylememiş, prensip sahibi bir insandır. Filmde babam olmadığı bir insan gibi gösterilmiştir" dedi.Türkiye'nin en usta oyuncularından birisi olan son yıllarında kendini filmlere veren Cem Yılmaz'ın yeni vizyona giren filmi İftarlık gazoz'un gişe performansı merakla bekleniyor.Ünlü Komedyen Cem Yılmaz'ın oynadığı İftarlık Gazoz filmi geçtiğimiz günlerde vizyona girdi.Daha 1 hafta geçmesine rağmen sinemada 194 bin seyirci çekerek eski film hasılatından çok uzak kaldı.Yaz tatilini boş geçirmek istemeyen Adem, ailesine Gazozcu Cibar Kemal Usta ile çalışmak istediğini söyler. Zor da olsa izni koparan Adem gazozcu çırağı olarak çalışmaya başlar.

Cem Yılmaz’ın başrolünde oynadığı, Yüksel Aksu’nun yönettiği “İftarlık Gazoz” 1 haftada 194.150 kişi tarafından izlendi. İftarlık Gazoz bu izlenmeyle birlikte 2.439.795 TL'de hasılat yapmış oldu.

FİLMİN HİKAYESİ

1970’ler Türkiye’sinin barış ve huzur dolu Ege kasabalarından birinde ailesi ile beraber yaşayan Adem, zeki ve çalışkan bir çocuktur. 5.sınıfı yeni bitirmiştir. Yaz tatilini boş geçirmek istemeyen Adem, ailesine Gazozcu Cibar Kemal Usta ile çalışmak istediğini söyler. Zor da olsa izni koparan Adem gazozcu çırağı olarak çalışmaya başlar.

Ramazan ayının başıdır ve Adem camide imamın oruç ile anlattıklarını üzerine alınır, üstelik Berna da oruç tutacaktır. Küçük olduğu için oruç tutmasına izin vermeyen ailesinden gizli niyet eder. Fakat Ege’nin yaz sıcağında, bir yandan da gazoz satarken oruç tutmak hiç de kolay değildir. Hele de bozmanın kefareti 61 gün iken ve Berna’nın aslında direk orucu tuttuğunu öğrenmişken! Susuzluk ve açlık onu çok yormuştur, seraplar görmeye başlar.

Adem’in yaşadığı bu zorluklar, onu bir maceranın içine sürükler. Bitmek bilmeyen bu uzun gün, Gazozcu Ustası Cibar Kemal ve Adem için nasıl tamamlanacaktır?

  Sinema sevenlerin merakla beklediği birbirinden ünlü isimlerin rol aldığı İftarlık gazoz vizyona girdi.Komedyen Cem Yılmaz sevenlerini yalnız bırakmadı Ekranların sevilen yüzlerinden birisi olan yaptığı film ve göster ile 7 den 77 ye herkesin gözdesi Cem Yılmaz'ın yeni filmi iftarlık gazoz nihayet vizyona girdi.Kentplaza AVM’de yapılan galaya Cem Yılmaz’ın yanı sıra film oyuncuları Ümmü Putgül, Okan Avcı, Yılmaz Bayraktar, Berat Efe Parlar ve filmin yönetmeni Yüksel Aksu katıldı. Yeni filmini Konyalı sinemaseverlerle birlikte izleyen Cem Yılmaz film öncesinde esprili açıklamalarıyla herkesi güldürdü.Mevlana şehir ünlü komedyeni ağırladı.

Komedyen ve sinema oyuncusu Cem Yılmaz, başrolünü üstlendiği yeni sinema filmi İftarlık Gazoz’u Konyalı seyirciyle beraber izledi. Dün vizyona giren, başrolde Cem Yılmaz’ın yer aldığı İftarlık Gazoz filmi için Türkiye’nin çeşitli illerinde olduğu gibi Konya’da da galası gerçekleştirildi. Kentplaza AVM’de yapılan galaya Cem Yılmaz’ın yanı sıra film oyuncuları Ümmü Putgül, Okan Avcı, Yılmaz Bayraktar, Berat Efe Parlar ve filmin yönetmeni Yüksel Aksu katıldı. Yeni filmini Konyalı sinemaseverlerle birlikte izleyen Cem Yılmaz film öncesinde esprili açıklamalarıyla herkesi güldürdü.

İftarlık Gazoz filminin İstanbul’daki galasından sonra Konya’da yapmak istediklerini belirten Yılmaz, "Filim vizyona girdiği zaman biz o sırada evimizde oluyoruz. Salonlarda insanlar ne reaksiyon veriyor, filmi her anını nasıl izlerken görmek istiyoruz. Filmi birlikte izleyeceğiz. Sinema salonu bizim için kutsal yer. Biz buraya yakışır güzel şeyler yapmaya çalışıyoruz. İçerik olarak bu bizi mutlu ediyor. Kaliteli bir filim olduğunu düşünüyorum. Sizlerin de beğenisine sunuyoruz. Karanlık olsa da çok yakınınızda olacağız ve yüzlerini takip edeceğiz. Biz perdeden ziyade size bakacağız. Daha önce filmi izlemiş olmanın duygusu. Biz filmi sizlerin yüzünde izliyoruz” dedi.

Konya’ya geldiklerinde paranın Konyalılarda olduğunu öğrendiğini dile getiren Cem Yılmaz, İstanbul’da boşa çırpındıklarını söyledi. Cem Yılmaz’ın bu sözleri salonda kahkahalara neden oldu. Cem Yılmaz bir ara konuşmasını keserek uzaktan özçekim yapmaya çalışan bir vatandaşın yanına giderek birlikte çekinmesi renkli görüntüler oluşturdu.

Diğer taraftan 5 yıldır Cem Yılmaz’ı beklediğini söyleyen Akşehirli bir vatandaşa ise Cem Yılmaz, “Konya’nın tarihi yerlerinden Nasreddin Hoca’nın torunları. Birde Akşehir’de Nasreddin Hoca’ya o soruları soranların torunları var. ‘Hoca gölün orada ne yapıyorsun’ diyende Akşehirli” diye espri yaptı.

Filmin yönetmeni Yüksel Aksu ise, filmin adının neden İftarlık Gazoz olduğunun filmi izleyince anlaşılacağını söyleyerek, özlediği Ramazan günlerini çekmek istediği için böyle bir filim sahneye koyduklarını dile getirdi.

Sonra filmin oyuncuları tek tek izleyiciye teşekkür ederken, Cem Yılmaz ve film ekibi İftarlık Gazoz filmini Mevlana’nın 22. kuşak torunlarından Esin Çelebi Bayru ve Konyalı sinemaseverlerle birlikte izledi.

Sinema severler tarafından aylardır merakla beklenen İftarlık Gazoz filminin henüz gösterime girmemesine rağmen fragmanı kısa sürede 2 milyon kişi tarafından izlenmişti. Nihayet herkesin sabırsızlıkla beklediği film bugün itibariyle izleyiciler ile buluşuyor.

İzmir Mavibahçe Alışveriş Merkezi Cinemaximum salonlarındaki filmin galasına yönetmen Yüksel Aksu, yapımcılardan Elif Dağdeviren ve oyunculardan da Cem Yılmaz, Ümmü Putgül, Okan Avcı, Yılmaz Bayraktar, Yiğit Dölen, Osman Bayar gibi ünlü isimlerin yanı sıra filmin küçük oyuncusu Berat Efe Parlar katıldı.

Galaya gelen çok sayıda ünlü ismin arasında Çocuklar Duymasın dizisinde Ege’li Hala olarak tanıdığımız Gülnihal Demir de bulunuyordu. Filmin oyuncu kadrosunda kendisinin yer almamasına karşın oğlu, gelini ve torununun oynadığını belirten Demir, filmi çok beğendiğini ve Cem Yılmaz’ın da çok başarılı bir oyuncu olduğunu ifade etti.

Cem Yılmaz herkese kahkaha tufanı yaşattı…

Efsane komedyen Cem Yılmaz’ın başrolü olduğu İftarlık Gazoz filmi Muğla’nın ilçelerinde çekildi. Yöre halkının kendisini hiç tanımadığını ifade eden Cem Yılmaz, galaya damga vuran açıklamalar yaptı.

İşte ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın galada yaptığı açıklamalar:

Muğla şivesiyle konuşan Cem Yılmaz, “En çok özlediğim şeyi yaşadım. Rahat rahat gezdim. Filmin tamamında zorlandım. O şiveyi konuşamayacak kadar iyi Türkçe konuşuyorum” açıklamasını yaptı.

Ardından yöre halkının kendisine çok yardımcı olduğunu ifade eden usta komedyen, “Herkesten bir şey öğrendim” dedi.

Ayrıca Muğla’nın ilçelerinde tanınmadığını söyleyen oyuncu, “En çok özlediğim şeyi yaşadım, tanınmamayı. Rahat rahat gezdim, çok güzeldi. Orada en çok Yılmaz Erdoğan’ı tanıyorlar” sözleriyle oyuncuya takılmadan edemedi. Yönetmen, “Cem’i kimse tanımadı, o da kamyoncu Ali Rıza gibi gezdi” diyerek herkesi güldürdü

Küçük bir Ege kasabasında bir çocuğun yaşamı etrafında gelişen olayların anlatıldığı, Yüksel Aksu'nun yönettiği, Cem Yılmaz ve Berat Efe Parlar'ın başrollerinde oynadığı 'İftarlık Gazoz' filmi görücüye çıktı. Basın gösterimi yapılan komedi, politik-dram türündeki film zaman zaman güldürürken, final sahnesi izleyenleri ağlattı.Levent'te bir sinemada gerçekleşen gösterime yönetmen Yüksel Aksu ile filmin oyuncuları Cem Yılmaz, Berat Efe Parlar, Ümmü Putgül, Okan Avcı ve Yılmaz Bayraktar katıldı. Önümüzdeki Cuma günü vizyona girecek olan filmin basın gösteriminin ardından yönetmen ve oyuncular kameralar karşısına geçerek soruları yanıtladı.

CEM YILMAZ CEVAPLARIYLA GÜLDÜRDÜ

Film hakkında düşünceleri sorulan Yılmaz, “Baştan sona filmin her evresinde çok zevk alarak çalıştım. İlk defa o bölgede bir film çekiyorduk. Yüksel'in filmlerinde hep bana uygun bir rol bekliyordum. Bu karakter iyi geldi. Kendi maceramda birazcık çeşitlilik yapmak istiyorum. Çok belirgin komik karakterlerin yanı sıra böyle dramlarda rol almayı takip ediyorum. Aşkla yaptığımız bir iş olduğunda da bunun karşılığında aynı duygunun seyirciye geçtiğini görmek arzusundayım. İnşallah öyle olur” dedi.

BEN BU İLGİDEN NASİPLENEMEDİM

Film çekimleri esnasında yöre halkının ilgisiyle ilgili bir soruya karşılık Cem Yılmaz, "Ben bu ilgiden nasiplenemedim. Çünkü Muğla'ya ilk gittiğim andan itibaren oynadığım karakterin kostümüyle 'Kemal abi, Kemal abi' diye diye ne Cem Yılmaz kaldı ne bir şey. Ne ona göre tabldot çıktı ne de başka bir şey. Samimi söylüyorum bütün yöre halkı beni Kara böğürtlenli Ali Rıza sandı" şeklindeki sözleri salondakileri güldürdü. Filmde Ege şivesiyle konuşan Cem Yılmaz, çekimler sırasında aynı zamanda Egeli olan yönetmen Yüksel Aksu'nun kendisine yardımcı olduğunu kaydetti. Kendisinden Ege şivesiyle konuşmasının istenmesi üzerine ünlü komedyen, "Şu anda Almancam iyi. Fatih Akın'la Almanya'da bir film çekiyoruz. Ben kiminle film çekiyorsam onun dilini konuşuyorum" diyerek esprili bir yanıt verdi.

BU FİLMİN MESAJI İÇİNDE BENİ TEDİRGİN EDEN BİR ŞEY OLMADIĞINI BİLİYORUM

“Politik bir yanı olan filmde oynadınız. Özgür ve demokrat bir ülkede yaşadığınızı hissediyor musunuz? Kendinize otosansür uyguluyor musunuz?" sorusuna Cem Yılmaz: "Günlük yaşam bize yalnızca keskin tespitler, bazen hiç olmadık şekilde bize içi boş sloganlar bırakabilir. Ben sansasyonel tespitlerden ayrı, hayatı derin bir yerde yaşamak istiyorum. Güncel politikayla, 2 kere 2'nin 4 ettiği kadar kesin şeyleri tekrar dillendirip söylemeyi, kendi dünya görüşüme zül görüyorum. Daha uzun ömürlü şeylerden yanayım. Dolayısıyla demlenmiş bir bakış açısıyla bir filmin içerisinde mesajın öyle herkesin genelde anladığı anlamda politik olmadığını daha derin, kadim bir şey olduğunu hissediyorum. Bu filmin mesajı içinde beni tedirgin eden bir şey olmadığını biliyorum. Günlük siyasetle olan alanımı kodlamıştım, hiç ilgi alanıma girmiyor. Sevmiyorum, heyecanlanmıyorum, beni ırgalayan, bende pırıltı yarattığına şahit olmadım. Dolayısıyla kuşla, böcekle, çimenlerle, ilgilenmek bile benim anladığım hayatta insan hayatı için daha önemlidir” diye cevapladı.

FİLM SADECE BİR EGE FİLMİ DEĞİL

Yönetmen Yüksel Aksu da filmin zorlu ve yorucu bir süreç sonucu yapıldığını belirterek, “ Kişisel olarak ben seyrederken keyif alıyorum. Keyif aldığım için biraz da rahatladım. Ege filmleri yapıyorum ancak filmlerim bir bölgeye özgü yerelliği ilgilendiren hikayeler değil. Sadece coğrafyam ve dekorum orada geçiyor. Dolayısıyla sadece bir Ege filmi değil.

FİLM HAKKINDA

Filmde 1970'ler Türkiye'sinin Ege kasabalarından birinde ailesi ile beraber yaşayan Adem'in (Berat Efe Parlar) hikayesi ve başından geçenler anlatılıyor. Annesi ve babası tütün işçisi olan Adem, 5. sınıfı bitirir bitirmez yaz tatilini boş geçirmek istemediği için Gazoz Ustası Cibar Kemal'in (Cem Yılmaz) yanında çırak olarak çalışmaya başlar. Filmde, zeki ve çalışkan bir çocuk olan gazoz çırağı Adem'in Ramazan ayı gelmesiyle ilk oruç tutma deneyimi ve yaşadığı zorluklar anlatılıyor. Siyasal çatışmaların gölgesinde geçen 1980 öncesi yıllara tarihlenen filmde, Adem'in yanı sıra annesi Gülizar (Ümmü Putgül), babası Osman (Okan Avcı), idolü ve kahramanı devrimci Hasan Abic (Yılmaz Bayraktar), Gazoz Ustası Cibar Kemal (Cem Yılmaz) ve kasabanın vazgeçilmez figürlerinden olan imam (Macit Koper) hikayenin en önemli motiflerini oluşturuyor. Film, Adem’in 1980’li yıllarda cezevinde ölüm orucunda ölmesiyle son buluyor.

Türkiyenin en iyi şovmenlerinden birisi olan özellikle yaptığı stand up gösteri ile 7 den 77 ye herkesin begenisi kazanan son yıllarda sinem filmleri ile gişede rekorlar kıran Cem Yılmaz'ın son filmi İftarlık Gazoz fragmanları gelmeye başladı.Bu filmde rol gereği ihtiyar rolü ile karşımıza çıkan ünlü oyuncu hayranlarını şok etti.Tatlı dili, bilgeliği, güler yüzü ile Cibar Kemal Usta, Cem Yılmaz'ı unutturup gerçek bir karakter olarak karşımıza çıkıyor. Film, 29 Ocak'ta vizyona giriyor.

Yazın başında iki karakter birden canlandırdığı filminin ardından Yüksel Aksu’nun yazıp yönettiği İftarlık Gazoz için çok farklı bir karaktere bürünmesi gereken Cem Yılmaz, bunun için iki filmin çekimleri arasında ciddi bir çalışma yaptı. Hayatı gazoz makinesi başında geçen bir ustayı canlandırdığı karakteri için vücut dili ve duruşları da dahil olmak üzere incelemeler yapan Cem Yılmaz, başta Yüksel Aksu ile beraber çalıştığı Ege aksanı ile filmde canlandırdığı Cibar Kemal’i ete kemiğe büründürdü. Çekimler sırasında kendisini Yüksel Aksu'ya emanet eden Cem Yılmaz, filmde ilk kez Ege şivesi ile konuşurken aynı zamanda başından çıkartmadığı takkesi ve mendili, sakallı hali ile filmin oyuncularıyla tek tek çalışan makyaj ustası Derya Ergün‘nün sanatı ile görmüş geçirmiş, olgun bir gazoz ustasını beyaz perdeye taşıyor.

Cem Yılmaz’ın canlandırdığı Cibar Kemal Usta, filmde bilge ve herkes tarafından saygı gören, hayatın içinden bir usta... Camide, kahvede, çarşıda, tarlada herkes tarafından seviliyor. Çırağı Adem’i (Berat Efe Parlar) ise olmayan oğlunun yerine koyuyor. Olgun yaşının gereği zaman zaman arabuluculuk yaparken, çocuksu ruhu ile bazen de ortalığı kızıştırıyor. Tatlı dili, bilgeliği, güler yüzü ile Cibar Kemal Usta, Cem Yılmaz'ı unutturup gerçek bir karakter olarak karşımıza çıkıyor. Film, 29 Ocak'ta vizyona giriyor.

 Ünlü Komedyen Cem Yılmaz yeni filmi ile şaşırttı. Cibar Kemal adlı Egeli gazoz satıcısına hayat verecek olan ünlü komedyen, filmin afişi ve fragmanını sosyal medya hesabı üzerinden takipçileriyle paylaştı. Filmin afişi, “Game of Thrones”, “True Blood” ve “Ghost Rider” gibi dünyaca ünlü yapımların görsel kampanyalarında yer alan tasarımcı Volkan Topkaya tarafından hazırlandı.

Dondurmam Gaymak'tan sonra yakın metraja alınan Yüksel Aksu'nun İftarlık Gazoz filmi, Ege kıyılarında çekilmiş masumane bir hayatı sergiliyor. İlk fragmanı yayınlanan İftarlık Gazoz'un başrol oyunculuğunu ise Cem Yılmaz üstlendi. Yüksel Aksu'nun kendi yaşamından örneklendirdiği İftarlık gazoz; 29 Ocak'ta sinemalarda. Başrolde Cem Yılmaz’ın rol aldığı İftarlık Gazoz’un fragmanı yayınlandı. Gerçek olaylardan ilham alan ve Yüksek Aksu’nun kendi yaşam öyküsünü konu alan film, 40 yıl öncesinin Ege kasabalarında geçiyor.Ünlü komedyen ve oyuncu Cem Yılmaz’a yeni çocuk yeteneklerden Betat Efe Parlar’ın eşlik ettiği İftarlık Gazoz’u daha önce Dondurmam Gaymak ve Entelköy Efeköy’e Karsi filmlerini yöneten Yüksel Aksu yönetiyor. 70’li yılların Türkiyesinde barış ve huzur dolu Ege kasabalarından birinde ailesi ile beraber yaşayan Adem ile Gazozcu Cibar Kemal Usta arasındaki ilişkiyi konu alan İftarlık Gazoz, Anadolu insanının yaşadığı sevinci, üzüntüyü ve 70’ler Türkiye’sinin zorlu günlerine rağmen aralarındaki samimi ve güçlü bağları beyazperdeye taşıyor. 29 Ocak‘ta izleyecilerle buluşacak filmin ilk fragmanını yukarıdan izleyebilirsiniz.

Ekranların ve sahnelerin en popüler yüzlerinden birisi olan yaptığı film ve stand up gösteri ile 7 den 77 ye herkes tarafından ilgiyle izlenen cem yılmazın yeni filmi 2016 başlarında vizyon da olacak İftarlık gazoz filmi ile cem yılmaz hayranları yine gülecek mi Cem Yılmaz’a sürprizli oyuncu kadrosuyla birlikte yeni çocuk yetenek Berat Efe Parlar eşlik ediyor

Film, başrol oyuncusu Cem Yılmaz’la kadim bir Anadolu hikayesini, mizah ve duygu yüklü bir anlatımla izleyiciyle buluşturmaya hazırlanıyor.

Cem Yılmaz’a sürprizli oyuncu kadrosuyla birlikte yeni çocuk yetenek Berat Efe Parlar eşorlik ediy.

Kendi yaşam öyküsünden ve gerçek olaylardan esinlenerek oluşturduğu “İftarlık Gazoz” senaryosuyla Yüksel Aksu, 80 öncesi dönemin ülkeyi saran siyasi etkilerinin gölgesinde, Anadolu kültürünün dayanışma duygusunu, iftar sofralarının sıcaklığını, Ege halkının eğlenceli doğasını ve tadına doyulmayacak bir usta-çırak ilişkisini merkeze alarak, çırak Adem’in (Berat Efe Parlar) gözünden anlatıyor.

Yönetmen Yüksel Aksu’nun başrolünde Cem Yılmaz’ın oynadığı son filmi ‘İftarlık Gazoz’un Muğla’da ve İstanbul’da gerçekleşen çekimlerinden sonra kurgusu da tamamlanarak 29 Ocak 2016’daki vizyon tarihi için geri sayım başladı. Daha önce konuk oyuncu olduğu belirtilen Cem Yılmaz’ın filmde başrol oynadığı ortaya çıktı. Yılmaz’a geniş oyuncu kadrosuyla birlikte yeni bir çocuk yetenek Berat Efe Parlar eşlik ediyor.

HERKESİ ŞAŞIRTACAK

Şimdiye kadar üstlendiği rollerden çok farklı ve şaşırtıcı bir rolle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Cem Yılmaz, Adem’in ustası Cibar Kemal rolünde sinema severlerin karşısına çıkacak. Film, 80 öncesi dönemin ülkeyi saran siyasi etkilerinin gölgesinde, Anadolu kültürünün dayanışma duygusunu, iftar sofralarının sıcaklığını, Ege halkının eğlenceli doğasını ve tadına doyulmayacak bir usta-çırak ilişkisini merkeze alarak, çırak Adem’in (Berat Efe Parlar) gözünden anlatıyor.

 Ünlü Komedyen ve Stand Upcı Cem Yılmaz İftarlık yeni Film Geliyor Geçtiğimiz günlerde gündeme eski eşi Ahu Yağtuya ev alması ile gündeme gelen Cem Yılmaz bu seferde gündeme yeni film projesi ile geldi. İftarlık sofrası adlı filmi ile ekranlara gelecek olan Cem Yılmaz bu haberi ile herkesi şok etti.

ALİ Baba ve 7 Cüceler” filmini kasım ayında seyirciyle buluşturacak olan Cem Yılmaz, sinemaseverlere bir sürpriz daha yapmaya hazırlanıyor.Ünlü komedyen, yönetmen Yüksel Aksu’nun “İftarlık Gazoz” adlı yeni filminde de seyirci karşısına çıkacak. Çekimleri Muğla’da devam eden filmde konuk oyuncu olarak yer alan Yılmaz, bu sürprizi set fotoğrafını sosyal medyada paylaşarak duyurdu.Komedyen, fotoğrafını “Film setindeyim. 2016 sürprizi” notuyla Instagram hesabına yükledi. Hikâyesi 1970’li yıllarda geçen ve ilkokul öğrencisi Adem’in öyküsünü konu alan “İftarlık Gazoz”, önümüzdeki yıl vizyona girecek.

CEM YILMAZ KİMDİR?

23 Nisan 1973 tarihinde İstanbul'da doğdu. Aslen Sivas'lıdır. İlköğrenimini Mehmet Akif İlkokulu’nda tamamladı. Ortaokulda Bahçelievler Kazım Karabekir Ortaokulu'nu, sonrasında da Etiler Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi ve Boğaziçi Üniversitesi Turizm ve Otel Yönetimi bölümünü bitirdi.Karikatüre olan ilgisi ve yeteneği sayesinde üniversite yıllarında Leman isimli mizah dergisinde çalışmaya başladı. İlk gösterisini dergide çalıştığı yıllarda, Leman Kültür Merkezi'nde gerçekleştirdi. Sonrasında Beşiktaş Kültür Merkezi’nde sahne almaya başladı ve burada düzenlediği gösteriler ile adını duyurmayı başararak günümüze kadar toplamda 4.000'den fazla kez sahneye çıktı.

1998'de Her Şey Çok Güzel Olacak isimli filmle sinema sektörüne adım attı. İçlerinde Türk Sineması’nın en sevilen filmleri arasına girmiş olan G.O.R.A., A.R.O.G, Hokkabaz ve Yahşi Batı gibi yapımların da bulunduğu 10 filmde rol aldı ve 3 filmde seslendirme sanatçısı olarak çalıştı.

Sinema alanındaki çalışmalarının yanı sıra sahne gösterilerini de devam ettirdi; her biri kapalı gişe oynayan 4 ayrı stand up gösterisi gerçekleştirdi, Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası işbirliği ile özel konserler kapsamında orkestraya 2 kez şeflik yaptı ve üniversite ziyaretlerinin birleşiminden oluşan bir DVD çıkardı.Kariyeri boyunca birçok markanın reklam yüzü oldu, aralarında Panasonic, Opet, Türk Telekom, Türkiye İş Bankası, Doritos gibi büyük markaların yer aldığı firmalar için başarılı reklam kampanyalarına imza attı. Karikatürlerinin yer aldığı bir kitap ve 3 filminin senaryolarının kitaplaştırılmış hali de okurların yoğun ilgisini çekti.“Sadri Alışık Ödülleri En İyi Erkek Oyuncu Ödülü”, “4.Yeşilçam Ödülleri En İyi Erkek Oyuncu Ödülü” ve “Brussels Uluslararası Bağımsız Film Festivali En İyi Erkek Oyuncu Ödülü”gibi ödüllerin de dahil olduğu çeşitli ödüllere layık görüldü.2014'te StandartCY adlı gösterisiyle son baharda Amerika turnesine çıkmıştır.

Kaynak: İnternet Ajans

Kaynak: Diyarbakır Söz