Cezaevi firarisi Mardin'de yakalandı

Şanlıurfa Açık Cezaevi'nden firar eden, hırsızlık suçundan aranan ve başkasına ait kimlik bilgilerini kullandığı tespit edilen S.A tutuklandı

Cezaevi firarisi Mardin'de yakalandı

Uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan tutuklu bulunduğu Şanlıurfa Açık Cezaevi'nden firar eden, hırsızlık suçundan aranan ve başkasına ait kimlik bilgilerini kullandığı tespit edilen S.A tutuklandı.

Mardin Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Artuklu ilçesinde Diyarbakır yolu üzerinde yapılan yol uygulamasında durumundan şüphelenilerek durdurulan bir araçta bulunan bir şahsın, başka bir şahsa ait kimliğe kendi fotoğrafını yapıştırdığının tespit edilmesi üzerine çalışma başlatıldığı belirtildi.

CEZAEVİ FİRARİSTİ YAKALANDI

Yapılan kimlik tespiti neticesinde şüphelinin, uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan tutuklu bulunduğu Şanlıurfa Açık Cezaevi'nden firar eden ve hırsızlık suçundan aranan S.A olduğu tespit edildiği kaydedilen açıklamada, S.A'nın çıkarıldığı adli makamlarca tutuklandığı kaydedildi.

Açıklamada, halkın can ve mal güvenliği için her türlü asayiş olayının önlenmesine yönelik çalışmaların kararlılıkla sürdürüldüğü ve gerekli tüm tedbirlerin alındığı bildirildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler