Cezaevi firarisi otomobil çalmıştı, apartmanın çatısında yakalandı

Hırsızlık suçundan tutuklu bulunduğu Tekirdağ Açık Cezaevi'nden firar eden Hayrettin Uzunköprü, polisin düzenlediği operasyonla girdiği apartmanın çatısında yakalandı. Tekirdağ'ın Malkara İlçesi'nden çalıntı otomobilin Çorlu'da olduğu ihbarını alan polis ekipleri, aracı bulmak için çalışma başlattı.

Cezaevi firarisi otomobil çalmıştı, apartmanın çatısında yakalandı
Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'nde hırsızlık suçundan tutuklu bulunduğu Tekirdağ Açık Cezaevi'nden firar eden Hayrettin Uzunköprü, polisin düzenlediği operasyonla girdiği apartmanın çatısında yakalandı.
Tekirdağ'ın Malkara İlçesi'nden çalıntı otomobilin Çorlu'da olduğu ihbarını alan polis ekipleri, aracı bulmak için çalışma başlattı. Hürriyet Mahallesi'nde görülen aracın sürücüsü 'dur' ihtarına uymayarak kaçtı. Bir süre yaşanan kovalamacanın ardından çıkmaz sokağa giren sürücü, burada otomobilden inerek yaya olarak kaçtı. Bir apartmana girdiği belirlenen şüpheliyi yakalamak için polis, çevrede geniş güvenlik önlemi alıp, içeriye girdi. Apartmanda yaşanan kovalamacanın ardından şüpheli çatı katında yakalandı.
Yakalanan şüphelinin birçok hırsızlık suçundan sabıkası olan Hayrettin Uzunköprü olduğu belirlendi. Uzunköprü'nün, Tekirdağ'ın Çorlu, Ergene, Malkara ilçelerinde otomobil hırsızlığına karıştığı ve tutuklu bulunduğu Tekirdağ Açık Cezaevi'nden bir süre önce firar ettiği tespit edildi. Gözaltına alınan Hayrettin Uzunköprü ile ilgili soruşturma sürüyor.

DHA

Kaynak: DHA