Çocuklara ekmek alma sertifikası vereceğiz

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı MHP'li Hüseyin Sözlü, twitter hesabından 'Çocuklarına bakkaldan ekmek aldıran ailelere duyurulur. Büyükşehir Belediyesi veli talebiyle çocuklara ekmek alma sertifikası vermektedir' mesajını paylaştı.

Çocuklara ekmek alma sertifikası vereceğiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Berkin Elvan'ın bakkala ekmek almaya gittiğinin belgesi varsa göstersin" sözlerine cevap veren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Artık anne- baba çocuğunu bakkala yollarken ellerine imzalı kağıt mı verecek? Böyle bir şey nasıl olabilir? Bunun akılla, mantıkla bağdaşır en küçük bir yanı yok" demişti.

Bu sözler sosyal medyada çok konuşulanlar listesine girerken Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü de attığı tweet ile tartışmalara dahil oldu.

Twitter hesabından, 'Çocuklarına bakkaldan ekmek aldıran ailelere duyurulur. Büyükşehir Belediyesi veli talebiyle çocuklara ekmek alma sertifikası vermektedir' diye tweet atınca, hem destek gördü, hem detepkilere hedef oldu. MHP'li Başkan'ın paylaşımına tepki gösterenlerden bazıları'Maske ve sapan da verecek misiniz?' diye sordu.

Paylaştığı tweet'e yüzlerce yanıt gelen Başkan Hüseyin Sözlü,bir yorum yapmak istemediğini belirtti.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler