Çorum'da cenaze aracının kırmızı ışık ile savaşı! Cenaze tabutu yol ortasına düşüverdi!

Çorum'da yaşanan cenaze skadalı güne damgasını vurdu. Sabah saatlerinde cenazeyi mezarlığa götürmek için alan cenaze aracı, kırmızı ışıkta hareket ettiği sırada öyle bir skandala imza attı ki! Cenaze tabutu yolun ortasına düştü.Yol ortasında tabut gören vatandaş ne yapacağını şaşırdı

Çorum'da cenaze aracının kırmızı ışık ile savaşı! Cenaze tabutu yol ortasına düşüverdi!

Çorum'da yaşanan cenaze skadalı güne damgasını vurdu. Sabah saatlerinde cenazeyi mezarlığa götürmek için alan cenaze aracı, kırmızı ışıkta hareket ettiği sırada öyle bir skandala imza  attı ki! Cenaze tabutu yolun ortasına düştü.Yol ortasında tabut gören vatandaş ne yapacağını şaşırdı

Şehrin en işlek caddesinde yerde tabut olduğunu görenler cep telefonlarına sarılırken, vatandaşın uyarması üzerine cenaze aracının şoförü aracı park edip tabutu bulunduğu yerden aldı.

İlginç olay, valilik kavşağında yaşandı. Valilik kavşağında kırmızı ışıkta bekleyen cenaze aracı hareket ettiği sırada aracın arka kapağının açılmasıyla tabut yere düştü. Yolun ortasında tabut olduğunu gören vatandaşlar şaşkına dönerken, tabutun fotoğrafını çektiler.

Kavşaktaki tabutun fotoğrafını çeken Özkan Özçelik,

“Biz caddenin karşı tarafında kırmızı ışıkta bekliyorduk. O sırada yeşil ışığın yanması sonucu karşı yöndeki cenaze aracı hareket etti. Araç hareket ettikten sonra arka kapağın açılmasıyla tabut düşünce ortaya ilginç görüntü çıktı. Vatandaşların haber vermesi üzerine sürücü aracı ileri park edip tabutu bulunduğu yerden alıp arabaya götürdü” dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz