Cumhurbaşkanı'ndan Kayahan mesajı

Bugün yaşama gözlerini yuman Türk Pop Müziğinin önemli isimlerinden Kayahan’ın vefatına ilişkin mesajlar yağmaya devam ederken, bir mesaj da Cumhurbaşkanı’ndan geldi.

Cumhurbaşkanı'ndan Kayahan mesajı

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk Pop Müziğinin duayen isimlerinden Kayahan için “Kıymetli sanatçımız Kayahan'a Allah'tan rahmet niyaz ediyor, ailesine, sevenlerine ve sanat dünyamıza başsağlığı diliyorum” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türk pop müziğinin usta ismi söz yazarı, besteci Kayahan'ın vefatına ilişkin bir mesaj yayınladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yayınladığı mesaj ise şöyle:

"Türk pop müziğinin saygıdeğer ismi, söz yazarı ve besteci Kayahan'ın vefatını derin bir üzüntüyle öğrendim. Şarkıları ve sesiyle aziz milletimizin gönlünde müstesna bir yer edinen Kayahan, Türk pop müziğinin gelişiminde önemli rol oynamış, derin izler bırakmıştır. Eserleriyle yaşamaya devam edecek olan merhum sanatçımız, her zaman sevgi ve saygıyla yad edilecektir. Kıymetli sanatçımız Kayahan'a Allah'tan rahmet niyaz ediyor, ailesine, sevenlerine ve sanat dünyamıza başsağlığı diliyorum."

Kaynak: Diyarbakır Söz