Görüş Bildir

Damat evde bıçakla dehşet saçtı: 1 ölü, 2 yaralı

Adana'da alkollü araç kullandığı için ehliyetine el konulan 37 yaşındaki Kasım Kır, sabaha karşı geldiği evde tartıştığı eşi 38 yaşındaki Nursen Kır ve araya giren kayınvalidesi 58 yaşındaki Fatma Ceniviz ile evlerinde misafir olarak kalan 17 yaşındaki A.S.'yibıçakla yaraladı.Gözaltına alınan Kasım Kır mahkemece tutuklanırken, hastaneye kaldırılan yaralılardan kayınvalide Fatma Ceniviz yaşamını yitirdi.

Damat evde bıçakla dehşet saçtı: 1 ölü, 2 yaralı

Merkez Çukurova İlçesi'nin Mahfesığmaz Mahallesi'ndekiolay 15 Nisan günü, sabaha karşı saat 05.30 sıralarında meydana geldi.Bir kız çocukları bulunan veeşi Nursen Kır ile birlikte güzellik merkezi işletenKasım Kır, gece arkadaşları ile gittiği eğlenceden dönerken trafik uygulamasına yakalandı. Alkollü araç kullandığı belirlenen Kır'ın ehliyetine el konuldu, otomobili de trafikten men edildi. Geç saatlere kadar aracını geri almaya çalışan Kasım Kır, sabaha karşı eve döndü. Kasım Kır'ın eşi Nursen Kır, kocasının alkollü araç kullandığı için ehliyetine el konduğunu öğrenince çift tartışmaya başladı. Tartışma seslerini duyan Kayınvalide Fatma Ceniviz de uyanarak tartışmaya katıldı.
MUTFAKTAN BIÇAK ALIP SALDIRDI
İddiaya göre tartışmanın büyümesi üzerine mutfaktan bıçak alan Kasım Kır, eşinin üzerine saldırdı. Nursen Kır ile araya girmek isteyen, güzellik salonlarında çalışan ve o gece kendilerinde misafir olarak kalan kız A.S. hafif, kayınvalide Fatma Ceniviz ise sol koltuk altından aldığı bıçak darbesi ile ağır yaralandı. Kasım Kır, sesleri duyan komşuların ihbarı üzerine olay yerine gelen ekiplerce yakalandı. Yaralılar ise Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin Seyhan Uygulama Merkezi'nde tedaviye alındı.
KAYINVALİDE 2 GÜN SONRA ÖLDÜ
Hayati tehlikesi bulunmayan Nursen Kır ile A.S. ayakta tedavilerinin ardından taburcu edildi. Ağır yaralı olan Fatma Ceniviz ise yoğun bakıma alındı.'Hayati tehlike oluşturacak şekilde birden fazla kişiyi bıçakla yaralama' suçundan adliyeye sevk edilen Kasım Kır, tutuklandı. Fatma Ceniviz ise2 gün süren yaşam mücadelesini yitirdi. Damadı tarafından öldürülen Fatma Ceniviz'in cenazesi, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.
Fatma Ceniviz'in cenazesi, otopsinin ardından yakınları tarafından teslim alınarak toprağa verilmek üzere Seyhan İlçesi'ndeki Küçükoba Mezarlığı'na götürüldü.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi