Deli Mavi Yeşil Salkım, Masmavi Bodrum'a yerleşecek! İstanbul'a terki diyar

Ünlü şarkıcı Yeşim Salkım'ın müziği bıraktığı ve İstanbul'u terkedip Bodrum'a yerleştiği haberi duyuldu. Geçtiğimiz gün Sabah Gazetesi'nde ortaya atılan iddialarda Yeşim Salkım'ın kendi kararı ile İstanbul'dan bıktığı Bodrum'a yerleşmek istediği söylendi.

Deli Mavi Yeşil Salkım, Masmavi Bodrum'a yerleşecek! İstanbul'a terki diyar

Ünlü şarkıcı Yeşim Salkım'ın müziği bıraktığı ve İstanbul'u terkedip Bodrum'a yerleştiği haberi duyuldu. Geçtiğimiz gün Sabah Gazetesi'nde ortaya atılan iddialarda Yeşim Salkım'ın kendi kararı ile İstanbul'dan bıktığı Bodrum'a yerleşmek istediği söylendi.

Yeşim Salkım, İstanbul'dan taşınıp Bodrum'a yerleşeceğini söyledi. Salkım, "Bunu ilk kez söylüyorum; Bodrum'a yerleşme kararı aldım. Gelecek yıl BağKur'dan emekli oluyorum. Şu an yazdığım kitabın ardından annemi ve küçük kızım Ada'yı alıp gideceğim." dedi.

YEŞİM SALKIM: BELLİ BİR YAŞA GELİNCE EMEKLİYE AYRILMALI İNSAN

Ünlü şarkıcı ve oyuncu, "Herkese tavsiye ederim. Belli bir yaşa gelince emekliye ayrılmalı insan" diyerek medyadan uzaklaşacağını söyledi.

Yeşim Salkım, Günaydın'dan, Ömer Karahan'a verdiği röportajda, Rabbim bana güzel bir hayat nasip etti.Varlığı da gördüm, yokluğu da"diye konuşan güzel oyuncu, "Çok iyi bir anne – baba büyüttü beni. Babam öğretmendi, asker bir dedem vardı. 4 yaşında Fransız anaokuluna giden, el bebek gül bebek büyütülen bir insanım. Annem ve babam ayrılınca zor günler yaşadım. Sonra bir adamla tanıştım; o adam bütün hayatımı değiştirdi. Hayatın her yönünü yaşadım ben" dedi.

ANNEM VE KIZIMLA YAŞAYACAĞIM

Yeşim Salkım, "Bunu ilk kez söylüyorum; Bodrum'a yerleşme kararı aldım. Gelecek yıl Bağkur'dan emekli oluyorum. Şu an yazdığım kitabın ardından annemi ve küçük kızım Ada'yı alıp gideceğim.'dedi.

Ünlü şarkıcı ve oyuncu, "Herkese tavsiye ederim. Belli bir yaşa gelince emekliye ayrılmalı insan…Arnavut kızıyım, arkadan konuşmam" diye de ekledi. (Sabah)

ANNELER GÜNÜNDE TOPA TUTUMUŞTU

Samsun’da çocuklarını okutmak için kağıt toplayan bir teyzeyi örnek gösteren Salkım, ‘Yılın Annesi’ seçilen ünlüleri topa tuttu: ‘Yardımcılarla çocuk büyütüp hava atıyoruz. Ben bakınca utandım, acaba başka utanan var mı!’.

Dobralığıyla bilinen Yeşim Salkım, yaklaşan Anneler Günü için manidar bir paylaşım yaptı... Salkım, önceki gün yaptığı paylaşımla hem kendini eleştirdi hem de ünlü annelere taş attı. Samsun'da çocuklarına bakmak için kağıt toplayan 60 yaşındaki Halime Teyze'nin fotoğrafını instagram'da paylaşan Salkım, geçtiğimiz yıllarda 'Yılın Annesi' seçilen Gülben Ergen ve Pınar Altuğ başta olmak üzere çok sayıda ünlü ismi hedef alıp şunları söyledi:

GÖZLER ERGEN'DE "Bence yılın anası Halime Teyze ve onun gibiler... Ama siz gidin yine abuk sabuk birini seçin. Sonra ayıp olur; 2 bakıcılı bizlere… Biz yardımcılarla çocuk büyütüp buralarda havamızı atalım siz de inanın, bizleri gözünüzde büyütün de büyütün… Bu anneye bakınca kendimden utandım, acaba başka utanan var mı?" İsim vermeden ünlü annelere gönderme yapan Yeşim Salkım'a hayranlarından da destek geldi. Başarılı şarkıcı, bu sözleriyle özellikle yıllardır düşman olduğu Gülben Ergen'i hedef alır gibiydi.. "İğneyi kendine çuvaldızı başkasına batır" sözüne istinaden Halime Teyze'yi gördükten sonra kendini de eleştiren Yeşim Salkım'a başta Ergen olmak üzere diğer ünlü annelerden nasıl bir tepki geleceği ise merak konusu....

Kaynak: Diyarbakır Söz