Görüş Bildir

Denizli'de örnek otel

DENİZLİ'nin turizm merkezlerinden Karahayıt Mahallesi'ndeki 60 yataklı, Villa Lycus Otel, 2 Nisan'dan itibaren 'Yaşlılar Oteli' olarak hizmet verecek.

Denizli'de örnek otel
Otelde 55 ve üzeri yaşlardakiler konaklayabilecek.
Kente  5 yıldızlı Lycus River Termal Otel bünyesinde faaliyet gösteren Villa Lycus Otel, konsept değiştirdi. Otel, yaşlılar için özel olarak yeniden diyazn edilecek. Doktor, hemşire ve sağlık memurunun 24 saat görev yapacağı otelin ismi de Villa Termal Yaşlı Evi olarak değiştirilecek. 2 Nisan'da yenilenen yüzüyle hizmet vermeye devam edecek olan otelle ilgili bilgi veren Lycus River Termal Otel Genel Müdürü Erkan Ceylan, şöyle dedi:
"Evinde tek başına kalıpta günlük bakımını yapamayan yaşlılara hizmet vereceğiz. 55 yaş üzeri yerli ve yabancı turistler tesisimizden yararlanabilecek. Günde 3 ana öğün 1 ara öğün yemek servisi olacak. Açık ve kapalı havuzlarımız da yaşlılarımız termal sulardan yararlanacak. Onlar için bahçeyi bile özel olarak hazırlıyoruz. Spor aletleri, sauna, jakuzi, oyun ve masaj salonlarımız olacak. Yıldızlı otellerde açık büfe uygulaması oluyor. Yaşlılar Oteli'nde ise masaya servis olacak. Yaşlılarımız termal suda hem tedavilerini olacak hem dinlenecekler."
Ceylan, 'Yaşlılar otelinden' bir kişinin aylık sadece 1900 liraya tam pansiyon olarak hizmet alabileceğiin de kaydetti.

Kaynak: DHA

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi