Görüş Bildir

Depremzede annesi oldu!

Diyarbakır’ın “Hanım Ağası” olarak bilinen AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Suna Kepolu, depremzedelerin annesi olurken, deprem şehitlerinin ise taziyelerine giderek, acılarını paylaşıyor.

Depremzede annesi oldu!

Asrın felaketi olarak adlandırılan Kahramanmaraş merkezli depremin Diyarbakır’da yarattığı yıkımın yaraları sarılmaya çalışılırken, AK Parti’nin yüz akı “Hanım Ağa” olarak bilinen Kadın Kolları MKYK üyesi Suna Kepolu, depremzedelerin bulunduğu çadır kent ve sığınma alanlarını ziyaret edip yardım elini uzatıyor. Kepolu, deprem şehitlerinin taziyelerine katılarak, acılarını paylaşıyor.

KEPOLU TAZİYELERDE

AK Parti Diyarbakır İl Başkan Yardımcılığı görevini de yürüten Kepolu depremin yaşandığı ilk günden itibaren Diyarbakır’da gece gündüz demeden, depremzedelerin sorunlarının çözümü noktasında, yoğun bir çalışma içerisinde bulunuyor. ”Birlikte rahmet vardır ve o rahmetin, bugün bu ülkede hepimizi bir araya getirecek kudretli vardır” ilkesiyle hareket eden Kepolu, depremde bölgesindeki yıkılan binaları tek tek gezip, yetkililerden bilgi alırken, enkaz başında bir umutla bekleyen ailelerin acılarını paylaşarak, dua ediyor. 

DEPREMZEDELERLE BİRLİKTE

AK Parti’nin 1. saha gurubunda faaliyetlerini yoğunlaştıran, kurulan çadır kentlerdeki son durumu yerinde görüp, yetkililerle istişarelerde bulunan Kepolu, deprem şehitlerinin taziyelerine katılıyor. Silvan, Bismil ve Ergani ile Çermik’teki taziyelerine katılarak ailelere başsağlığı dileyen Hanım Ağa, “gün birlik ve dayanışma günüdür” dedi.

Kepolu, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın Diyarbakır’daki tüm programlarına katılım gösterirken, 81 saat sonra enkaz altından canlı olarak kurtarılan Beşir yıldız’a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Hastanede tedavi gören Yıldız ile Kepolu arasındaki diyalog esnasında duygu dolu anlar yaşadı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi