Didim sahilleri renklendi

Güneşi gören turistler sahillere akın etti.

Didim sahilleri renklendi

Havanın ısınmasıyla, turizmin gözde merkezlerinde Aydın’ın Didim İlçesi’deki dünyaca ünlü Altınkum Plajı tatilcilerle turistlerin akınına uğradı.

Hava sıcaklığının 28, deniz suyu sıcaklığının 19 dereceye ulaştığı Didim'deki dünyaca ünlü Altınkum Plajı’nda çoğu Hollandalı ve İngiliz turistler, denize girdi, sere serpe güneşlendi. Denizli ile Aydın’ın Söke, Çine ve Karpuzlu ilçelerinden gelen tatilciler de plajı doldurdu. Çok sayıda turist teknelerle günübirlik tura çıkıp Akbük ve Güllük koyları ile Panayır Adası’nı gezdi. Bazı turistler de plajda piknik yaptı, güneşlendi. Günübirlik Didim’e gelen ancak yanında mayolarını getirmeyenler de pişman oldu. Bazıları da dayanamayıp elbiseleriyle denize girdi.

Didim Belediye Başkanı CHP'li Mümin Kamacı, "Turizm sezonunun başında yaşanan hareketlilik esnafın ve turizmcinin yüzünü güldürdü. Belediye olarak konuklarımızın rahatı için gerekli önlemleri aldık. Didim, ülkemizin Ege’ye açılan bir kapısı olarak turizmde en iyi şekilde hizmet vermeye devam edecek. Altınkum Plajı ve çevresindeki altyapı çalışmalarını da büyük bir hızla tamamlayıp sezonu açmak istiyoruz" dedi.

DHA

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler