Doğumhane'deki elektrik skandalı büyüyor!

Şanlıurfa Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesine doğum yapmak için gelen 28 hamile kadını elektrik çarptığı iddiaları bugün herkes, şok ederken, gerekli açıklama da Şanlıurfa Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi başhekiminden geldi. Neden böyle bir iftira atıldı bilinmez, başhekim yalanladı

Doğumhane'deki elektrik skandalı büyüyor!

Şanlıurfa Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesine doğum yapmak için gelen 28 hamile kadını elektrik çarptığı iddiları bugün herkes, şok ederken, gerekli açıklama da Şanlıurfa Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi başhekiminden geldi. Neden böyle bir iftira atıldı bilinmez, başhekim yalanladı

Şanlıurfa Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi Başhekimi Eyüp Sabri Şeyhanlı, hastaneye doğum yapmak üzere başvuran kadınları ameliyat masasında elektrik çarptığı yönünde yapılan haberlerin asılsız olduğunu söyledi.

Şeyhanlı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bazı basın yayın kuruluşlarında hastanelerinde 28 kadını elektrik çarptığına ilişkin asılsız haberlere yer verildiğini belirterek, iddiaların gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

Hastanenin farklı bir binaya taşınmasının planlandığını belirten Şeyhanlı, bu kapsamda başlatılan çalışmalar kapsamında bazı tıbbi cihazların yerlerinin değiştirildiğini kaydederek, "Medyada gördüğümüz haberlere inanamadık. Böyle bir olayın olamayacağını ilgili herkes bilir. Hastanemizde birkaç vakada tedavi gerektirmeyen koter yanığı (ciltte hafif kızarma) görülmüş. Hizmetlerimizde aksama yok. Poliklinik ve doğum servislerimiz çalışıyor. Hastanemizde yanık nedeniyle herhangi bir sevk olmadı. Asılsız haberlere kamuoyu itibar etmesin" diye konuştu.

Kaynak: Diyarbakır Söz