Görüş Bildir

Dünya Güzellerim de dünya güzeli Banu Alkan'a istifa Demet Akalın'a merhaba

Bu yaz başlayan Dünya Güzellerim de şok eden bir ayrılık yaşandı. 4 bayanın sunumu ile dünyanın gezilmesi şeklinde devam eden Dünya Güzellerim de Banu Alkan'ın ayrılığı hrkesi şaşırttı.

Dünya Güzellerim de dünya güzeli Banu Alkan'a istifa Demet Akalın'a merhaba

Bu yaz başlayan Dünya Güzellerim de şok eden bir ayrılık yaşandı. 4 bayanın sunumu ile dünyanın gezilmesi şeklinde devam eden Dünya Güzellerim de Banu Alkan'ın ayrılığı hrkesi şaşırttı. Banu Alkan'ın yerine gelecek olan isim de bir o kadar şok ederken, detaylara yavaş yavaş ulaşılmaya başkandı.

Dünya Güzellerim de en çok dikkatleri üzerinde toplayan sanatçının Bülent Ersoy olduğu aşikar iken tartışmalarla da gündeme çıkmayı başaran Banu Alkan'ın ayrılacağı hiç akıllara gelmezdi. Hatta Banu Alkan'ın yerine Demet Akalın'ın olacağı sinyalleri de herkesi şaşırtmaya devam etti. Onur Akay, sosyal medya hesabından “Yapımcı firma Demet Akalın’a çok cazip bir teklif götürdü. Yeni sezonda, Dünya Güzellerim’de Banu Alkan’ın yerine Demet’i izleyeceğiz.” bilgisini paylaştı.

TEMMUZ'U KATMANDU'DA KAPATTILAR

Yapımcılığını Bloom Medya’nın, yönetmenliğini Mustafa Kotan’ın üstlendiği Show TV’nin gezi & show programı Dünya Güzellerim’de sürprizler eksik olmuyor. Türk Sanat Müziği’nin Diva’sı Bülent Ersoy, Safiye Soyman, Banu Alkan, Burcu Esmersoy’dan oluşan dev kadronun bu haftaki rotası Katmandu oluyor.

DÜNYA GÜZELLERİM KATMANDU'DA!

Dünya Güzellerim’in bu bölümünde; Katmandu yolculuğuna çıkmak üzere hazırlanan Diva Bülent Ersoy’un uçağı kaçırdığı anlar, Banu Alkan’ın polisler tarafından götürüldüğü gergin dakikalar, Safiye Soyman, Banu Alkan, Burcu Esmersoy’un eğlenceli yoga görüntüleri ve dev kadronun Budistlerce kutsal sayılan topraklarda Buda’nın evini ziyaretleri ekrana geliyor. Eğlencenin, rekabetin ve heyecan dolu anların eksik olmadığı Dünya Güzellerim’in yeni bölümünde neler olacağı merakla bekleniyor.

BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDE BANU ALKAN VE BÜLENT ERSOY KAVGA ETTİ!

Diva Bülent Ersoy ile Banu Alkan kavga etti. Banu Alkan'ın Bülent Ersoy'a hakaret etmesi sonrası Diva çılgına döndü. Oturduğu yerden kalkarak Alkan'ın yanına giden Diva'yı sakinleştirmek kolay olmadı. Programın sunucusu Burcu Esmersoy ise şaşkınlığını 'İnanamadım' diyerek anlattı.

REKOR CEZA GELMİŞTİ

Dünya Güzellerim programına şok ceza RTÜK’ten geldi. Bir süredir Show TV ekranlarında izleyici ile buluşan ve ilk bölümden bu yana eleştiri oklarının hedefine yerleşen ancak reytinglere bakılınca da bir hayli izlendiği ortaya çıkan Dünya Güzellerim programına ceza var.

RTÜK, Dünya Güzellerim programı sebebiyle Show TV’ye 450 bin liralık ceza kesti.

Bülent Ersoy, Banu Alkan, Safiye Soyman ve Burcu Esmersoy’un yer aldığı Dünya Güzellerim programı Show TV’nin başını yaktı

Gelen şikayetler üzerine programı inceleyen RTÜK, programın izleyiciyi rahatsız eden diyaloglar içerdiğini belirledi. Bunun üzerine de Show TV’ye, reklam gelirinin yüzde 1’ine denk gelen tam 450 bin liralık ceza kesildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir