Görüş Bildir

Edirne Keşan'da öğretmen kazası! 1 öğretmen öldü

Edirne'nin Keşan ilçesinde bozulan araçlarını başka bir araçla çekmek isteyen 3 öğretmene, başka bir aracın çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti

Edirne Keşan'da öğretmen kazası! 1 öğretmen öldü

Edinilen bilgiye göre kaza, Keşan İpsala Karayolu'nda meydana geldi. İpsala'dan Keşan yönüne giden Keşan'a bağlı Çamlıca Köyü İlk/Orta Okulu Müdür Yardımısı ve İngilizce Öğretmeni Murat Gürel (33) yönetimindeki 22 EH 861 plakalı otomobil, Beyendik Kavşağı yakınında arızalandı. Bunun üzerine Gürel, mesai arkadaşı Çamlıca İlk/Orta Okulu Sosyal Bilgiler öğretmeni Derya Özkan'ı (31) arayarak yardım istedi. Keşan'dan 22 FB 808 plakalı aracıyla hareket eden Özkan, Murat Gürel'in aracının bulunduğu Beyendik Kavşağı yakınına gelerek, aracını Gürel'in aracının önüne park etti.

HALAT BAĞLAMAK İSTERKEN BAŞKA BİR ARAÇ ÇARPTI

Özkan, Gürel ve Gürel'e ait otomobilde bulunan Yusuf Çapraz Anadolu Lisesi Beden Eğitimi öğretmeni Salih Göktuğ Aşık araçlarından inip, halatla araçları birbirine bağlamaya çalışırken, o anda İpsala'dan Keşan yönüne giden Hüseyin G. (43) yönetimindeki 22 PB 353 plakalı otomobil Murat Gürel'e ait 22 EH 861 plakalı araca çarptı. Çarpmanın etkisiyle o anda araçları birbirine bağlamaya çalışan Gürel, Aşık ve Özkan ile 22 PB 353 plakalı otomobilde bulunan Sebahattin Asan (60) ve Mustafa Sözündendönmez (49) yaralandı.

Yoldan geçen araç sürücülerinin haber vermesi üzerine olay yerine 112 Acil Servis'e ait 3 ambulans ile jandarma ve polis ekipleri sevk edildi.

Kaza nedeniyle araç trafiği, güvenlik amacıyla yaralıların ambulansa alınması süresince kapalı tutuldu. Yaralılar ambulanslarla Keşan Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, durumu ağır olan Murat Gürel yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Diğer yaralıların tedavilerine ise devam ediliyor.

Öte yandan 22 PB 353 plakalı otomobilin sürücüsü Hüseyin Güneş ise jandarma tarafından ifadesi alınmak üzere gözaltına alınarak, İlçe Jandarma Komutanlığı'na götürüldü.

Polis ve jandarmanın olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

Kazada hayatını kaybeden Murat Gürel, aynı gün İkindi namazının ardından Keşan'a bağlı Gökçetepe Köyü'nde kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığında toprağa verildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir