Görüş Bildir

Elazığ korona son dakika haberleri! Maske takma zorunluluğu getirildi

Elazığ korona son dakika gelişmeleri yaşanmakta. Bir çok il de başlatılan maske takma zorunluluğu Elazığ korona son dakika haberlerinde de gündem oldu. Elazığ'da da maske takma zorunluluğu yaşanan korona hareketliliği sonrasında zorunlulaştı.

Elazığ korona son dakika haberleri! Maske takma zorunluluğu getirildi

Elazığ korona son dakika gelişmeleri yaşanmakta. Bir çok il de başlatılan maske takma zorunluluğu Elazığ korona son dakika haberlerinde de gündem oldu. Elazığ'da da maske takma zorunluluğu yaşanan korona hareketliliği sonrasında zorunlulaştı. 

İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulunda alınan karar gereği, Kovid-19 salgınının yayılmasını engellemek, vatandaşların sağlığını korumak ve virüsün bulaşma ihtimalini ortadan kaldırmak amacıyla vatandaşların dışarıda maske takması zorunlu hale getirildi.

Vali Çetin Oktay Kaldırım, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, yarın sokağa çıkma kısıtlamasının sona ereceğini anımsatarak, "Sevgili Elazığlılar, sokağa çıkma yasağı sona eriyor ama tedbirlerimiz değil. İl genelinde maskesiz dışarı çıkma yasağı getirilmiştir. İl dışından gelenlere 14 gün karantina uygulanacaktır. Uymayanlara 3 bin 150 lira para, ayrıca ek 15 gün ikametinden çıkmama cezası verilecektir." ifadelerini kullandı

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir