Elazığ TOKİ çekilişi! Elazığ, Malatya TOKİ kura sonuçları 2020, Bizmişen yemişlik toki sonuçları sorgula liste

Elazığ toki çekilişi Elazığ toki kura sonuçları 2020 Malatya toki kura sonuçları soruları TOKİ kuralarının çekildiği şu günlerde çok merak diliyor. 7'den 70'e ve özellikle de maddi durumu imkansız olan kişileri senelerdir ev sahibi yapan, evi olmayana kira öder gibi ev sahibi yapan TOKİ Elazığ kura ları çekiliyor. Elazığ toki çekilişi Elazığ toki kura sonuçları açıklandı mı? Türkiye genelinde site tarzında evler yapan ve 1+1 2+1 evleri kura ile sahiplendiren Toki kura sonuçları ve Elazığ toki çekilişi Elazığ toki kura sonuçları detayları haberimizde

Elazığ TOKİ çekilişi! Elazığ, Malatya TOKİ kura sonuçları 2020, Bizmişen yemişlik toki sonuçları sorgula liste


Elazığ toki çekilişi Elazığ toki kura sonuçları 2020 Malatya toki kura sonuçları  soruları TOKİ kuralarının çekildiği şu günlerde çok merak diliyor. 7'den 70'e ve özellikle de maddi durumu imkansız olan kişileri senelerdir ev sahibi yapan, evi olmayana kira öder gibi ev sahibi yapan TOKİ Elazığ kura ları çekiliyor. Elazığ toki çekilişi Elazığ toki kura sonuçları açıklandı mı? Türkiye genelinde site tarzında evler yapan ve 1+1 2+1 evleri kura ile sahiplendiren Toki kura sonuçları ve Elazığ toki çekilişi Elazığ toki kura sonuçları detayları haberimizde

ELAZIĞ TOKİ ÇEKİLİŞİ MALATYA TOKİ ÇEKİLİŞİ

 TOKİ çekiliş sonuçları resmi internet sitesinden TC. kimlik numarası ile sorgulanabilecek.

TOKİ İSİM LİSTESİ SORGULA

TOKİ ELAZIĞ VE MALATYA KURALARI SAAT KAÇTA?

Elazığ Bizmişen 2. etap projesinde 700 konut için kura çekimi saat 10:00'da başlayacak.

Elazığ Yemişlik projesinde inşa edilecek 550 konut için kura çekimi 13:00'de başlayacak.

Malatya Yazıhan ilçesinde inşa edilecek 78 konut için kura çekimi saat 16:00'da başlayacak.

Kuralar TOKİ'nin Facebook sayfasından canlı olarak yayınlanacaktır.

TOKİ kura sonuçları açıklandığı andan itibaren aşağıdaki linkten sorgulanabilecek…

PARALAR İADE EDİLECEK

Türkiye Halk Bankası A.Ş. aracılığı ile başvurusu gerçekleşen ve kura sonrası hak sahibi olamayan vatandaşlar başvuru sırasında yatırmış oldukları tutarların iade işlemleri, toplum sağlığının korunması ile ilgili tedbirler kapsamında Halkbank şubelerine gitmeden internet sitesi üzerinden gerçekleştirilebilecek.

TOKİ HAKKINDA

TOKİ (Toplu Konut İdaresi Başkanlığı), Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na bağlı, özellikle sosyal konut üretimi için kurulmuş olan kamu kuruluşudur. 1984 yılında Genel İdare dışında Toplu Konut ve Kamu Ortaklığı İdaresi Başkanlığı kurulmuştur. Sonraki yıllarda hem ismi hem de faaliyet alanlarında değişiklikler olmuştur. Kurumun amacı dar ve orta gelirli vatandaşların nitelikli konut ihtiyacını karşılamaktır. 12 Şubat 2012 sonu ile toplam 81 il, 800 ilçe ve 2246 şantiyede 524.698 konut yapmıştır. Hedef Türkiye Cumhuriyeti'nin 100.yılı olan 2023'te toplam 1.000.000 konuttur.

TOKİ, evlerinin depremden zarar görmediğini yazı açıklama yaparak duyurdu.. TOKİ projelerinde; 26 Eylül 2012 tarihi itibarıyla konutların geç teslim edilmesi veya buna bağlı bazı sebepler nedeniyle alıcılar tarafından açılan 21 bin 127 adet tazminat davası bulunmaktadır.. 09.07.2018 tarihli ve 703 sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na bağlanmıştır.

Kaynak: Diyarbakır Söz