Elazığ'da pompalı tüfek dehşeti: 1 yaralı

Elazığ'da park halindeki bir araçta oturan Ali Burak Ermek, başından pompalı tüfekle vurularak yaralandı. Saldırgan kayıplara karıştı.

Elazığ'da pompalı tüfek dehşeti: 1 yaralı
Elazığ'ın Şehit İlhanlar Caddesi üzerindeki olay bu akşam saatlerinde meydana geldi. Henüz kimliği belirlenmeyen bir kişi cadde üzerindeki otopark girişinde park halinde olan ve içinde 2 kişinin bulunan 23 AL 963 plakalı otomobilin yanına yaklaşıp, yanındaki pompalı tüfekle ateş açtı. Otomobilde bulunan biri başından yaralandı. Yaralı ile yanındaki kişi araçtan inip kalabalığa karışarak kaçmaya başladı. Bunun üzerine ateş etmeyi kesen saldırgan da olay yerinden uzaklaşıp izini kaybettirdi.
Silah sesleri üzerine çevredekiler panik içinde kaçışırken, saçmalar bazı ev ve işyerlerine isabet etti. Saldırıda yaralanan Ali Burak Emek, götürüldüğü Fırat Üniversitesi Hastanesi'nde tedaviye alındı.
Polis, saniye saniye güvenlik kameralarına yansıyan olayda ateş eden saldırganla, otomobilde yaralanan kişinin yanında bulunan kişinin kimliklerinin belirlenip yakalanması için çalışma başlattı. DHA

Kaynak: DHA