Görüş Bildir

Elazığ'da 'Siyonist uşağı' diyen AK Parti adayı hakkında suç duyurusu

Elazığ'da yaşayan Faruk Ölçücüoğlu, AK Parti milletvekili adayı Serpil Bulut'un konuşmasında, "Şunu unutmayalım 7 Haziran sürecinde AK partiye verilmeyen her oy Siyonist uşaklara verilmiş oluyor" sözleri üzerine Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulundu. Ölçücüoğlu, "Bizler kimsenin uşağı değiliz. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyız" dedi.

Elazığ'da 'Siyonist uşağı' diyen AK Parti adayı hakkında suç duyurusu

Elazığ'da AK Parti 3'üncü sıra milletvekili adayı Serpil Bulut, geçen Pazar günü Kovancılar İlçesi'nde seçim çalışmaları sırasında yaptığı konuşmada şunları söylemişti:
"Ben biliyorum ki, bize karşı birlik kurmuş o altılı çetenin hiç birisi ne sizin, ne de bizim ne Kürt kardeşimin, Zaza kardeşimin ne Müslüman ne Sünni, ne Alevi ne Çerkezi hiçbir kardeşimizin hakkını savunmuyor. Onlar siyonizmin uşakları isimleri değişik. Fakat talepleri aynı yerden onlar siyonizimin evlatları. Biz buna asla müsaade etmeyeceğiz. Şunu unutmayalım 7 Haziran sürecinde AK Parti'ye verilmeyen her oy Siyonist uşaklara verilmiş oluyor. AK Parti iktidarı dışında istikrarı devam ettirebilecek bir parti daha var mı? Karşınıza gelip te biz tek başımıza iktidar olmak için bu yola çıktık, bizi destekleyin diyebilen var mı?"

'BİZLER KİMSENİN UŞAĞI DEĞİLİZ'

Elazığ'da besicilik yapan yapan Faruk Ölçücüoğlu, Cumhuriyet Savcılığı'na giderek AK Parti milletvekili adayı Serpil Bulut hakkında suç duyurusunda bulundu. Milletvekili adayı Bulut'un "Ak Parti'ye verilmeyen her oy siyonist uşaklarına verilmiştir" demesinin bir çok vatandaşı rahatsız ettiği gibi kendisini de rahatsız ettiğini ve şahsına hareket saydığını belirten Ölçücüoğlu, "Bizler Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak siyonist uşağı değiliz. Bizler kimsenin uşağı değiliz. Türkiye Cumhuriyeti'nin vatandaşıyız. Bize yapılan bu hakarete sessiz kalamazdık" dedi.

Kaynak: DHA

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi