Fatih'te arkadaş cinayeti: 1 ölü

Bir cinayet haberi daha, bu kez haber İstanbul Fatih’ten. Tesisat dükkanında çıkan bir tartışmanın cinayetle sonuçlanması herkesi derin üzüntüye boğdu. Ve cinayeti üstelik mağdurun arkadaşı işlemiş.

Fatih'te arkadaş cinayeti: 1 ölü

İstanbul Fatih'te, bir tesisat dükkanında çıkan tartışmanın cinayetle sonuçlandığı öğrenildi. Dükkan sahibi, arkadaşı tarafından masadaki ekmek bıçağıyla boğazından bıçaklanarak öldürülürken, olay sonrasında 1 kişi de gözaltına alındı.

>DHA’nın haberine göre; edinilen bilgiye göre, olay akşam saatlerinde Fatih Seyid Ömer Mahallesi'nde meydana geldi. Mustafa Nafi Sokak'ta bulunan 4 katlı bir binanın giriş katındaki tesisat dükkânını işleten İlkay Saray, bir arkadaşıyla birlikte akşam saatlerinde dükkanda içki içmeye başladı. İki arkadaş arasında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı. Daha sonra, İlkay Yavuz, arkadaşı tarafından masadaki ekmek bıçağıyla boğazından bıçaklanarak öldürüldü.

>POLİS OLAY YERİNDE DELİL TOPLADI

>Polis ekipleri, olayın yaşandığı dükkanda detaylı inceleme yaparak delil topladı. Bu sırada, olay yerine gelen bir kişinin ağladığı görüldü. İlkay Saray'ın cenazesi Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Gözaltına alınan E.Y. ise ifadesi alınmak üzere Fatih Asayiş Büro Amirliği'ne götürüldü.

Kaynak: Diyarbakır Söz