Görüş Bildir

'Futbolun Mutfağındakiler', öğrencilerin sorularını yanıtladı

Mersin’in Erdemli İlçesi’nde Büyükşehir Belediyesi’nce organize edilen 'Futbol’un Mutfağındakiler' adlı panele öğrenciler büyük ilgi gösterdi.

'Futbolun Mutfağındakiler', öğrencilerin sorularını yanıtladı
Erdemli Spor Salonu'nda düzenlenen ve moderatörlüğünü spor yazarı Cevdet Ünüvar’ın yaptığı panelin konukları ise Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, CNN ve Kanal D spor spikeri Emre Tilev, eski hakemlerden Musa Eryılmaz ve Mersin İdman Yurdu Futbolcusu Efe Halil Özarslan oldu. Panelin açılışında konuşan spor spikeri Emre Tilev, 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin çok önemli bir zafer olduğunu ve bütün gençlerin bu zaferin anlamını çok iyi bilmesi gerektiğini söyledi. Çanakkale Zaferi’ni anlatan slayt gösterileri eşliğinde konuşmacılar kendilerini tanıtarak panel katılan öğrencileri bilgilendirdiler.
Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Rıza Çalımbay yaptığı konuşmasında; Mersin idman yurdunun çok iyi bir takım olduğunu fakat transfer yasağının olması yüzünden ikinci yarıda düşüş yaşadıklarını söyledi. Çalımbay, “Bu düşüşü doğruyu söylemek gerekirse bekliyorduk. Ama inşallah en kısa sürede kendimizi toparlayacağız" dedi.
FENER-GALATASARAY MAÇLARI ARENADA
Bir öğrencinin "Arena’da ne zaman maç yapılacak?" sorusunu yanıtlandıran Çalımbay, "Arena Stadı'nın zemini şu anda uygun değil. Bir iki hazırlık maçının ardından Arena'da maç yapacağız. Fenerbahçe ve Galatasaray maçlarını Mersin Arena Stadı'nda oynayacağız" diye yanıtladı.
Konukların anılarını anlattığı ve öğrencilerin sorularının yanıtlandığı panele Erdemli Belediye Başkanı MHP’li Mükerrem Tollu eski hakemlerden Vedat Yüksel ve yaklaşık bin öğrenci katıldı.
Panelin sonunda panele katılan konuşmacılara Erdemli belediye Başkanı Mükerrem Tollu tarafından teşekkür plaketi verilirken, öğrencilerle de toplu hatıra fotoğrafı çektirildi.
Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi