Görüş Bildir

Gaziantep’te, kadınlar Suriyeli esnafı oyalayıp parasını çaldı

Gaziantep'te, 2 kadın işyerinde oyaladıkları Suriye uyruklu İmad Alhatip'in montunun cebinde bulunan 7 bin 300 dolar, bin riyal ve 80 euro parayı alarak kayıplara karıştı.

Gaziantep’te, kadınlar Suriyeli esnafı oyalayıp parasını çaldı

Kadınların parayı çalma anı ise işyerinin güvenlik kameralarına yansıdı.  Olay, bugün Ünaldı Mahallesi'nde meydana geldi. Tekstil malzemeleri için toptan aksesuar satışı yapan İmad Alhatip işyerini açtıktan bir süre sonra iki kadın gelerek malzeme almak istediklerini söyledi. Alhatip, malzemeleri gösterirken, kadınlardan biri rafta bulunan ürünlerin bir kısmını yere döktü. Bu sırada diğer kadın ise yerdeki malzemeleri toplayan Alhatip'in koltuğa bıraktığı montunun cebinden 7 bin 300 dolar, bin riyal ve 80 euro parayı aldı. İki kadın daha sonra dışarıya çıkarak, hızla uzaklaşarak kayıplara karıştı. Kısa süre sonra cebinde paraların olmadığını anlayan Alhatip, polisi arayarak yardım istedi.

İşyerindeki güvenlik kameraları da hırsızlığı saniye saniye kaydetti. Kayıtlarda, işyerine gelen iki kadından birinin ürünleri dökerek işyeri sahibini oyalarken diğer kadının montun cebinden aldığı paraları elbisesinin altına gizlediği görülüyor. Alhatip, borçlarını ödemek ve yeni ürünler almak için yanında bulunan paraların çalındığını belirterek, kadınların yakalanması için polisten yardım istediğini söyledi. Olay yerine gelen polisler de yaptıkları incelemenin ardından güvenlik kameralarınca eşkali kaydedilen kadınların yakalanmaları için çalışma başlattı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi