Görüş Bildir

Gaziantep'te silahlı kavga: 1 ölü, 1 yaralı

GAZİANTEP Nizip'te bir kahvede iki grup arasında borç- alacak anlaşmazlığı nedeniyle çıkan silahlı kavgada, tarafları ayırmaya çalışan işyeri sahibi 51 yaşındaki Suphi Arslan öldü, bir kişi yaralandı.

Gaziantep'te silahlı kavga: 1 ölü, 1 yaralı
Olay, öğleden sonra Cumhuriyet Mahallesi'nde meydana geldi. Suphi Arslan'ın işlettiği kahvede oturan 56 yaşındaki İbrahim Halil Demiroğlu ile otomobille gelen adları bilinmeyen 2 kişi arasında tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma sırasında kimliği belirlenemeyen kişilerden biri tabancayla ateş açtı. Tabancadan çıkan kurşunlar kavgayı ayırmak isteyen kahve sahibi Suphi Arslan ile İbrahim Halil Demiroğlu'na isabet etti. Şüpheliler geldikleri otomobille kaçarken, yaralanan 2 kişi ise silah sesini duyanların çağırdığı ambulanslarla Nizip Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Kafasına kurşun isabet eden Suphi Arslan acil serviste yapılan ilk müdahale sonrası sevk edildiği Şehitkamil Devlet Hastanesi'nde yaşamını yitirdi. Tedavisi süren İbrahim Halil Demiroğlu'nun da hayati tehlikesinin sürdüğü belirtildi.
Olayın ardından kahvede inceleme yapan polis, otomobille kaçan 2 kişinin kimliğinin belirlenerek yakalanması için çalışmasını sürdürüyor.DHA
Kaynak: DHA

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi