Görüş Bildir

Gaziosmanpaşa'da Polisle silahlı kovalamaca

Gaziosmanpaşa'da polisin "dur" ihtarına uymayarak otomobille kaçan ve kovalamaca sırasında bir polis memurunu tabancayla ateş ederek yaralayan 3 kişi, Özel Harekat polislerinin operasyonuyla yakalandı.

Gaziosmanpaşa'da Polisle silahlı kovalamaca

Gaziosmanpaşa Emniyet Müdürlüğü Önleyici Hizmetler Büro Amirliğinde görevli polis memurları, içinde 3 kişi bulunan 34 UZ 1934 plakalı lüks otomobili şüphe üzerine Küçükköy Yolu ile Sipahiler caddelerinin kesiştiği kavşakta durdurmak istedi.

Polise ateş eden zanlılar, daha sonra araçtan inerek Sipahiler Caddesi'ndeki 4 katlı bir binaya girdi. Şüphelilerin tabancayla açtığı ateş sonucu bacağından yaralanan polis memuru, ekip arkadaşları tarafından olay yeri yakınındaki özel bir hastaneye kaldırıldı.

Olayın haber verilmesi üzerine şüphelilerin girdiği bina, polis tarafından sarıldı. Çevik Kuvvet ekipleri de çevrede geniş güvenlik önlemi aldı.

Özel Harekat polisleri, zanlıların bulunduğu binaya operasyon düzenledi.

Ekiplerin bina çevresindeki çalışmaları sırasında polise mukavemet eden 3 kişi gözaltına alınarak Gaziosmanpaşa Polis Merkezi'ne götürüldü. Plakası başka bir otomobile kayıtlı çalıntı olduğu düşünülen söz konusu otomobil ise polis tarafından çekici ile otoparka çekildi.

(AA)

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi