Görüş Bildir

Genç kız serinlemek için girdiği suda kayboldu

Kahramanmaraş'ta, serinlemek için baraj gölüne giren 28 yaşındaki Ayşe Kaya ve 26 yaşındaki Canan Bucak, akıntıya kapılıp gözden kayboldu.

Genç kız serinlemek için girdiği suda kayboldu
Kahramanmaraş'ta, serinlemek için baraj gölüne giren 28 yaşındaki Ayşe Kaya ve 26 yaşındaki Canan Bucak, akıntıya kapılıp gözden kayboldu. Aynı tekstil fabrikasında çalışan yakın arkadaşlardan nişanlı olan Canan Bucak'ın cesedi bulunurken, Ayşe Kaya'nın bulunması için arama yapılıyor.

Olay, kent merkezine 30 kilometre uzaklıktaki Öşlü Mahallesi'nde meydana geldi. Sümer Mahallesi'nde oturan ve aynı tekstil firmasında çalışan Canan Bucak ve Ayşe Kaya, dün Öşlü Mahallesi'ndeki yakınlarını ziyarete gitti. Bir süre evde oturduktan sonra çekirdek alıp Sır Barajı kıyısına gitti. Genç kızlardan nişanlı olan ve kısa süre sonra düğünü yapılacağı öğrenilen Canan Bucak serinlemek için suya girdi. Arkadaşının bir süre sonra akıntıya kapıldığını gören Ayşe Kaya da arkasından suya girip akıntıya kapıldı. Gençlerden haber alamayan yakınları, gittikleri kıyıda gölde kızların kıyafetlerini görüp kendilerine ulaşamayınca durumu jandarmaya bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen ekiplerin haber vermesiyle AFAD, itfaiye ve Adıyaman'dan dalgıç polisler arama çalışması başlattı. Ekiplerin yaptığı arama sonucu Canan Bucak'ın kıyıya 600 metre uzaklıkta cansız bedenine ulaşıldı. Ölümüyle yakınlarını yasa boğan Bucak'ın cesedi otopsi için morga konulurken, Ayşe Kaya'nın bulunması için  başlatılan çalışma ise sürdürülüyor.


Kaynak: DHA

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi