Göç Zamanı 10. bölüm (son bölüm) fragmanında neler olacak! 10.bölüm fragmanı detayı!

Star TV ekranlarında başladığı ilk günden itibaren izlenme rekorları kıran dizisi Göç Zamanı, 10. bölüm fragmanı ekranlardaki yerini aldı. Çok seyredilen Göç Zamanı son bölümde neler oldu? Talat Bulut ve Vahide Gördüm'ün başrollerini paylaştığı Göç zamanı son bölüm izle ve Göç Zamanı 10. bölüm fragmanı Kiraz bulunacak mı? Cennet bulacak mı?

Göç Zamanı 10. bölüm (son bölüm) fragmanında neler olacak! 10.bölüm fragmanı detayı!

Star TV ekranlarında başladığı ilk günden itibaren izlenme rekorları kıran dizisi Göç Zamanı, 10. bölüm fragmanı ekranlardaki yerini aldı. Çok seyredilen Göç Zamanı son bölümde neler oldu? Talat Bulut ve Vahide Gördüm'ün başrollerini paylaştığı Göç zamanı son bölüm izle ve Göç Zamanı 10. bölüm fragmanı Kiraz bulunacak mı? Cennet bulacak mı?

Yapımcılığını Limon Film Hayri Aslan’ın, yönetmenliğini ise Veli Çelik’in yaptığı Göç Zamanı dizisi yeni bölümü ile sürpriz sahnelerle geliyor. Usta yönetmen Veli Çelik, Mardin’de çekimleri tamamlanan Göç Zamanı bu hafta 10. bölüm ile ekrana gelecek. Göç Zamanı dizisinde bu hafta neler yaşanacak? Cennet, Kiraz’ı bulabilecek mi?

Yayın Günü: 2 Nisan Cumartesi

Yayın Saati: 20.00

GÖÇ ZAMANI SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Sevgi girdiği çıkmazdan kurtulmanın yolunu intihar teşebbüsünde buluyor. Yılmaz bir yandan ailesini bir arada tutmaya çalışırken bir yandan da Hande’nin akıl almaz oyunlarıyla baş etmek zorunda. Hande, Yılmaz’a otel gecesinin meyvesi olarak bebekbeklediğini söylemesi işleri iyice karıştırıyor. Kiraz, kadın tüccarlarından yakasını kurtaramayacağını anlayınca, boyun eğiyor. Geri dönüşü imkânsız bir yola giriyor. Zümrüt ve Yusuf aşkı adım adım tırmanırken Demir de Yusuf’a iyice bileniyor. Cennet, Yılmaz’dan uzak durmak için araya mesafe koydu ama kuruş parası, sığınacağı tek güvenli bir liman olmadan ayakta ve hayatta nasıl kalacak? Bunların yanı sıra baştan ayağa öfkeyle donanmış, gizemli bir kadın adım adım yaklaşıyor. Kim bu kadın ve ne istiyor.

Göç Zamanı Konusu;

Göç Zamanı, bir annenin, zulümden kaçırdığı çocuklarını istemeden bir cehenneme atışının; gözlerinin önünde hepsinin dağılıp gidişinin; onlara sahip çıkabilmek için çırpınışının hikayesini anlatıyor. Yıllarca annesini kuma anne bilen ve onu öldürmek için gelenYemin'e gerçek annesi olduğuna inandırmaya çalışacak. Zümrütise girdiği bu pırıltılı dünyada yolunu kaybedecek. Cennet kızına sahip çıktığında ise iş işten geçmiş olacak; geriye kalbi kırık genç bir kız ve masumiyetini kaybetmiş bir aşk hikayesi kalacak. Bu zengin çevreden tiksinen Kiraz ise bambaşka bir hayalin peşinden gidecek. Cennet bir kez daha kadının değişmeyen yazgısını görecek ve yeniden isyan edecek ama umudunu asla kaybetmeyecek. Çünkü o annedir. Dünya yansa da çocuklarını kanatları altına alacak, o sıcak kucak onlar için daima sığınılacak son kale olarak varlığını sürdürecek.

Geçen sezon Muhteşem Yüzyıl'da Meryem Üzerli'nin ayrılışının ardından Hürrem Sultan'ı canlandıran Vahide Perçin yeni dizisiyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Limon Film'in yapımcılığını üstlendiği Diğer Yarım, Annem, Sakarya Fırat gibi dizilerin yönetmenliğini yapan Veli Çelik'in yönetmenliğini yapacağı dizinin çekimleri Mardin, Adana ve İstanbul'da sürdürülecek...Geçen sene de gündeme gelen Göç Zamanı'nda kadın başrol oyuncusu Vahide Perçin olacak. Erkek başrol oyuncusu ise Talat Bulut olacak. Vahide Perçin ve Talat Bulut bir kaç sene önce Annem dizisinde iki sevgiliyi rol almışlardı. Göç zamanı dizisi çok yakında Star Tv ekranlarında yayınacak.Göç Zamanı dizisine son olarak Bugünün Saraylısı dizisinde rol alanCansu Tosun'da dahil oldu.

Göç Zamanı: Hanım

Kötülük onun ruhunda.. Hanım Cennet’i ne kadar sevmiyorsa oğlu Yemin’e o kadar tapıyor. En büyük yarası çocuk sahibi olamamak.. Başlangıçta ani kararlar vererek geleceklerini nasıl tehlikeye attığını hesaplayamıyor. Hayattaki tek avantajı varlıklı bir ailede doğması.. Yemin’in kendinden vazgeçeceğini hiç aklına getirmeden yanlış hamleler yapan Hanım, sonunda yalnız kalıyor.

Tilbe Saran kimdir?

20 Mayıs 1961 yılında İstanbul'da doğdu. Saint Benoit Fransız Lisesi'nin ardından, İstanbul Üniversitesi Sanat Tarihi Bölümü ve İstanbul Belediye Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. Dormen Tiyatrosu, Kent Oyuncuları, İstanbul Şehir Tiyatroları, Aksanat Prodüksiyon Tiyatrosu ve Aysa Prodüksiyon Tiyatrosu'nda görev aldı. 1995'te Cüneyt Türel ve Işıl Kasapoğlu ile birlikte Aksanat Prodüksiyon Tiyatrosu'nu kurdu. Oynadığı birçok rolle ödüle layık görülen usta oyuncu, çeşitli radyo, sinema ve TV çalışmalarının yanı sıra seslendirme ve eğitmenlik de yapmaktadır. Son olarak "Şeref Meselesi" dizisinde rol alan Saran, Kadir Has Üniversitesi Tiyatro bölümünde eğitmenlik görevine devam etmektedir.

Kaynak: Diyarbakır Söz