Görüş Bildir

Hırsıza ölümcül dayak

Adana'da hırsızlık yaparken suçüstü yakalanan 17 yaşındaki Y.D.'yi sürücü ve arkadaşları öldüresiye dövdü.

Hırsıza ölümcül dayak
Merkez Seyhan İlçesi Fevzipaşa Mahallesi, D-400 Karayolu üzerinde meydana gelen olayda, kimsesiz olduğu için Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne bağlı yurtta kalan Y.D., park halindeki bir minibüsün açık unutulan camından elini uzatıp kilidini açarak araç içindeki 150 lirayı alıp kaçmaya başladı. Hırsızlığı fark eden minibüs sürücüsü ve 3 arkadaşı, kaçan Y.D.'yi yakalayıp zorla minibüse bindirerek sopalarla dövdü ve çaldığı parayı geri aldı. Yüzü ve kıyafetleri kan içinde kalan Y.D.'yi yola atan 4 kişi minibüsle kaçtı. Yolda kanlar içinde yatarken polis ekipleri tarafından görülen Y.D. hastayene kaldırıldı.
DÖVENLERDEN ŞİKAYETÇİ OLMADI
Polise verdiği ifadede, hırsızlık yaptığı için dayak yediğini söyleyen Y.D. şöyle dedi:
"Park halindeki dolmuşu gördüm. İçinden 150 lira çaldım. Benim parayı çaldığımı gören sahibi ile arkadaşları peşime düştü. Yolda yakaladılar, zorla dolmuşa bindirip, sopalarla beni dövdüler. Elimdeki parayı da alıp aşağıya attılar. Aracın plakasını görmedim." 
Kendisini dövenlerden şikayetçi olmadığını belirten Y.D., TOKİ Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ayakta tedavisinin ardından polis ekipleri tarafından kaldığı yurda teslim edildi. Polis, Y.D.'yi dövenlerin bulunması için soruşturma başlattı.

DHA
 
Kaynak: DHA

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi