Hukuk fakültesi öğrencisine narkotik gözaltısı

İstanbul narkotik polisi, 2 ayrı operasyonda 186 kilogram esrar ele geçirdi, 6 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerden birinin yurt dışındaki bir üniversitede hukuk bölümünde öğrenci olduğu ortaya çıktı.

Hukuk fakültesi öğrencisine narkotik gözaltısı

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü timlerinin Küçükçekmece'de bir otomobili durdurarak yaptığı aramada 16 kilogram esrar ele geçirildi. Sürücünün verdiği ifade ile polis, Avcılar’da bir eve operasyon yaparak 100 kilo daha esrar ele geçirdi. Gözaltına alınan 2 şüpheli emniyette sorguya alındı. Sorgularının ardından adliyeye gönderilen şüpheliler tutuklandı.

Diğer operasyon ise, polisin hedefinde kargo yoluyla uyuşturucu sevkiyatı vardı. İstanbul’a gönderilen kargoyu takip eden polis kargoyu teslim almaya gelen bir şüpheliyi yakaladı. Kargoyu inceleyen polis koli içinde 70 kilogram esrar ele geçirdi. Olayla ilgili daha sonra 3 şüpheli daha gözaltına alındı. Gözaltına alınanlardan M.T isimli şüphelinin Bulgaristan’daki bir üniversitede hukuk bölümünde öğrenci olduğu belirlendi. İfadeleri tamamlanan biri kadın 4 kişi sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

Kaynak: Diyarbakır Söz