Görüş Bildir

Hülya Avşar'ın kızı sabah kahvaltısında 1.5 porsiyon mantı yedi!

Hülya Avşar'ın kızı Zehra Çilingiroğlu, geçtiğimiz gün kahvaltı yaparken görüntülendi. Hülya Avşar ve Kaya Çilingiroğlu'nun kızları Zehra Bodrum Mantı'da görüntülendi. Arkadaşlarıya görüntülenen Zehra, 1.5 porsiyon mant yedi .

Hülya Avşar'ın kızı sabah kahvaltısında 1.5 porsiyon mantı yedi!

Hülya Avşar'ın kızı Zehra Çilingiroğlu, geçtiğimiz gün kahvaltı yaparken görüntülendi. Hülya Avşar ve Kaya Çilingiroğlu'nun kızları Zehra Bodrum Mantı'da görüntülendi. Arkadaşlarıya görüntülenen Zehra, 1.5 porsiyon mant yedi .

Zaman zaman İnstagram paylaşımları ile konuşulan Zehra Çilingiroğlu'nun peynir zeytin yerine ahvaltıda mantı yemesi, magazin gündemine bir an da çıktı.

SEVGİLİSİNDEN AYRILDI

Zehra Çilingiroğlu da kadınların ayrılık sonrası saçlarını değiştirme modasına uydu. Yasin Akkanat ile aşkı kısa süren genç kız, artık gününün büyük bir kısmını kız arkadaşlarıyla geçiriyor. Çilingiroğlu, önceki gün de saçlarını rengarenk boyayıp böyle poz verdi.

OKULU BIRAKTI İDDİALARI

Hülya Avşar, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, "Kızım mimar olacak, Londra'da eğitimini tamamlayacak" ifadelerini kullanmıştı.

"ONUNLA ALAKASI YOK"

Ünlü sanatçının bu sözlerinin ardından erkek arkadaşı yüzünden okulunu bıraktığı iddia edilen Zehra Çilingiroğlu, "Okulu erkek arkadaşın için mi bıraktın?" sorusuna, "Onunla alakası yok" cevabını verdi.

Kaya Çilingiroğlu ile Hülya Avşar'ın 19 yaşındaki kızları Zehra, bu sözlerle okulu bıraktığını bir nevi doğruladı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir