İçerde 35. bölüm fragmanında şok detay! Yusuf Müdür'ün yerine gelen isim Levent Can

İçerde dizisinde finale adım adım yaklaşılırken, her bölüm de bir oyuncu veda ediyor. İçerde Yusuf Müdür bilindiği üzere geçtiğimiz hafta vurulmuş diziden çıkmıştı. Yusuf Müdü'ün yerine İçerde dizisine kim girecek? Yusuf Müdür'den sonra göreve gelen müdür rolünü kim üstlenecek.

İçerde 35. bölüm fragmanında şok detay! Yusuf Müdür'ün yerine gelen isim Levent Can

İçerde dizisinde finale adım adım yaklaşılırken, her bölüm de bir oyuncu veda ediyor. İçerde Yusuf Müdür bilindiği üzere geçtiğimiz hafta vurulmuş diziden çıkmıştı. Yusuf Müdü'ün yerine İçerde dizisine kim girecek? Yusuf Müdür'den sonra göreve gelen müdür rolünü kim üstlenecek. Günledir merakla beklenen konu sonunda beliginlik kazandı. Yusuf Müdür ve Levent Can kimdir detayları ve İçerde yaşananlar. İçerde yayınlanan 35. bölüm frgmanı ile detyaları szler için derledik.

Başrollerini Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli ve Çetin Tekindor’un paylaştığı İçerde dizisinde yaşananlar ve yaşanacaklar detaylarına ulaşıldı. içerde yeni bölüme göz atacak olursak 35. bölüm fragmanında yaşanacaklar da yayınlandı. Yusuf Müdür'ün ölmesi ortalığı karıştırıyor. Sarp, Yusuf Müdürü öldürmediğini, kendisinin de polis olduğunu inandırmaya çalışıyor. Ancak polisler ona inanmıyor. Diğer yandan Çoşkun'un Celal'e silah çekmesinin nasıl sonuçlanacağı oldukça merak ediliyor.

LEVENT CAN KİMDİR

Levent Can 23 Ağustos 1971 İstanbul doğumludur.Ünlü bir tiyatro oyuncusu olan Levent Can ilk oyunculuk hayatına Ali Poyrazoğlu tiyatrosunda başlamıştır.Birçok tiyatro oyununda rol alan başarılı oyuncu 1991 yılında ekranların karşısına geçmiştir.İlk Tv oyunculuğunu 1991 yılın`da yayınlanan yönetmenliğini Adil Daldal`ın üstlendiği Aile Bağları adlı dizi`de yaşamıştır.  Rol Aldığı Sinema ve Dizi Filmler

1991 Aile Bağları

2000 Beyoğlu Rüyası

2002 Bir Tatlı Huzur

2004 yılı Aynalar adlı yapımda rol almıştır.

2005 yılın`da Yasemin Ergene ,Alpay Kemal Atalay ve Yavuz Bingöl`ün başrollerini paylaştıkları Ah Be İstanbul adlı dizi`de Eşref karakterini canlandırmıştır.

2005 yılın`da Kısmet Değilmiş adlı yapımda rol almıştır.

2005 yılı başrollerin`de Nazan Kesal ,Selçuk Yöntem in rol aldığı Rüzgarlı Bahçe adlı yapımda Orkan karakterini canlandırmıştır.

2006 Sırça Köşk adlı yapımda Serdar Kutlu

2007 Zeliha`nın Gözleri

2007 yılı Kanal D `nin sevilen dizilerin`den olan Kavak Yelleri adlı yapımda Semih Hoca karakterini canlandırmıştır.

2008 Dur Yolcu

2008 yılı Komedi ve Gençlik dizisi olan yapımcılığını Mustafa Altıoklar,Sarp Levendoğlu ve Taner Akvarda`nın paylaştığı Burhan Albay karakterini canlandırmıştır.

2009 Hicran Yarası adlı sevilen dizi`de Avukat Semih karakterini canlandırmıştır.

2009 yılına damgasını vuran başrollerinde Cansu Dere ve Kenan İmirzalıoğlu`nun rol aldığı Ezel adlı dizi`de rol almıştır.

2011 yılın`da yayınlanmaya başlayan Umutsuz Ev Kadınları adlı dizi`de Reha karakterini canlandırmaktadır.

2012 yılı Atv ekranlarında yayınlanan başrollerin`de Nehir Erdoğan ve Engin Altan Düzyatan`in rol aldığı Son adlı sevilen dizi`de Cevdet karakterini canlandırmıştır.

VERGİ PARASINI YEMİŞLERDİ

Oyuncu Levent Can’ın muhasebe işlemleri için 3 yıldır yolladığı 105 bin TL’yi muhasebe işlemleri için kullanmadığı gibi iade de etmeyen mali müşaviri Arif Taylan Ş. ve Cemal Koray Ş. hakkında açılan davaya başlandı. İstanbul Anadolu 53’üncü Asliye Ceza Mahkemesinde görülen duruşmada söz alan Levent Can “Kendilerinden şimdiye kadar şüphe duymadım, zaman zaman benden vergi ödemesi adı altında istedikleri paraları gönderdim. 3 yıl boyunca her ay devam etti. Ancak bana vergi dairesinden borcum olduğuna dair kağıt gelince şüphelendim. Yaptığım araştırma neticesinde şahısların vergi dairesinde stopaj olarak benim adıma biriken paralardan vergi borcunu mahsup ettiğini, benim bankadan gönderdiğim paraları ise kendi hesaplarına geçirdiklerini öğrendim. Faiziyle birlikte 170 bin TL’ye yakın zararım var. Zararımın karşılanmasını, sanıkların cezalandırılmasını istiyorum” dedi. Sanıklardan Arif Taylan Ş. için zorla getirilme kararı veren ve sanık Cemal Koray Ş. hakkında yakalama kararı çıkaran mahkeme heyeti duruşmayı erteledi. İddianamede sanıkların, “hizmet sebebiyle güveni kötüye kullanma” suçundan 1 yıldan 7 yıla kadar hapis ve adli para cezası ile cezalandırılmaları talep edilmişti.

Kaynak: Diyarbakır Söz