İçme Suyu şebeke inşaatı yapılacak

DİSKİ Genel Müdürlüğü, Diyarbakır Merkez Bağlar, Yenişehir, Kayapınar ve Sur ile 2 Bölge olarakta, Ergani, Çermik, Çüngüş ve Dicle ilçelerine bağlı Kırsal mahallelerin içme suyu ihtiyacını karşılamak üzere tesisler inşa edeceğini duyurdu.

İçme Suyu şebeke inşaatı yapılacak

Basın İlan Kurumu'nun ilan portalı olan www.ilan.gov.tr internet sitesinde yayımlanan ilana göre, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki DİSKİ Genel Müdürlüğü Merkez Bağlar, Yenişehir, Kayapınar ve Sur ilçeleri ile 2 Bölge olarak, Ergani, Çermik, Çüngüş ve Dicle ilçelerine bağlı Kırsal mahallelerinde yaşanan içme suyu sıkıntısını gidermek için, içme suyu tesislerinin yapımını ihaleye çıkardı.

YAPILACAK TESİSLER

Muh. çap. 46.473m HDPE boru,71ad vana,vantuz, tahliye, debi ayar vanası,13 ad ayaklı depo, 2ad gömme depo, 1ad biriktirme,1ad kaptaj, 10ad motopomp odası ve 2000m himaye çiti, 61m köprü ve dere geçişi, 25ad demir kapı ve 2500m kilitli parke taşı imalatı yapılarının ihalesi, 18 Mart 2021 tarihinde yapılacak.

İhaleyle ilgili detaylı bilgiye;  https://www.ilan.gov.tr/ilan/747003/ihale-duyurulari/yapim-isi-ve-insaat-ihaleleri/icme-suyu-sebeke-insaati-yaptiracaktir adresini tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Diyarbakır Söz