İki eşini de öldüren kocaya savcı müebbet istedi

Geçen yılın Kasım ayında hem nikahlı eşini hem de kuma getirdiği genç kadını katleden Levent Ser'in yargılandığı davada savcı, müebbet hapis cezası talebinde bulundu.

İki eşini de öldüren kocaya savcı müebbet istedi
İzmit'in Kuruçeşme semtinde oturan  34 yaşındaki Levent Ser, bir yıl önce eşi 33 yaşındaki eşi Fadime Ser'in üzerine 20 yaşındaki İnci Ateş'i kuma olarak getirdi. Kısa süre sonra Levent Ser, işlerin iyi gitmemesi üzerine işten ayrılınca ailede geçim sıkıntısı nedeniyle ve sık sık tartışmalar yaşanmaya başlandı. Geçen Kasım ayında meydana gelen olayda alkol alan Levent Ser, iddiaya göre nikahlı eşinin kendisini aldattığını söylemesi üzerine çıkan tartışma sonucu ölen babasına ait tüfekle önce kendisini engellemeye çalışan İnci Ateş'i, ardından da eşi Fadime Sear'i vurarak öldürdü.
Kocaeli 1’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde bugün yapılan ilk duruşmada hakim huzuruna çıkan Levent Ser hakkında savcı ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talep etti. Levent Ser verdiği ifadede, olay günü alkol aldığıın ve işten ayrıldığı için moralinin de bozuk olduğunu belirterek, "Olay günü eşim Fadime 'beni bir erkekle görsen ne yaparsın?' diye sordu.Ben de ona 'biri seni rahatsız mı ediyor?' dedim. Bu kez beni aldattığını söyledi. Çok sinirlendim diğer odaya gittim. 6 ay önce vefat eden babamın tüfeğini aldım. O sırada ikinci eşim (İnci) bana engel olmaya çalıştı. O anda yaşanan kargaşa sırasında tüfek kaza ile ateş aldı, İnci vuruldu. Sonra Fadime'nin yanına gidip İnci'nin onun yüzünden yaralandığını söyledim.O da benim yüzüme tükürüp 'Sen adam mısın? Ben bir erkekle beraber oldum bir daha olsa yine yaparım, adamsan beni de vur' dedi. Öyle deyince ben de kendimi kaybettim ve Fadime’ye ateş ettim. Fadime benim 12 yıllık eşim. İnci’yle bir yıldır beraberiz. İnci’yi de bana Fadime ayarlamıştı" dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz