Görüş Bildir

İkinci Evlat Acısı

Manisa'nın Akhisar İlçesi'nde, kavşakta kamyonun çarptığı elektrikli bisikletin sürücüsü 38 yaşındaki Kibariye Zambak ağır yaralanırken, arkasındaki oğlu 3 yaşındaki Utku Zambak yaşamını yitirdi. Geçen yıl nisan ayında da su kuyusuna düşen büyük oğlu 9 yaşındaki Umut Zambak'ı kaybeden Kibariye Zambak'a, Utku'nun yaşamını kaybettiği söylenemedi.

İkinci Evlat Acısı
Bugün saat 10.00 sıralarında, İnönü Mahallesi, 15 Sokak ile 224 Sokağı'n kesiştiği kavşakta Kibariye Zambak'ınkullandığı elektrikli bisiklete, İsmail Gürbüz yönetimindeki 45 HA 1974 plakalı kamyon çarptı. Çarpmanın şiddetiyle elektrikli bisikleti kullanan Kibariye Zambak ile arkasındaki oğluUtku Zambak, asfalta fırladı. Kasklı anne Kibariye Zambak ile kasksız olduğu belirlenen oğlu Utku Zambak ağır yaralandı. Anne-oğul, ambulansla Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılıp, tedaviye alındı. Durumu ağır olanminik Utku, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Bacaklarında kırık ve başında yarılma olan anne Kibariye Zambak'ın tedavisinin ise sürdüğü bildirildi.
Zambak'ındiğer oğlu 9 yaşındaki Umut Zambak da geçen yıl 25 Nisan'daAkhisar Tren Garı'nda yanında bulunansu kuyusuna düşüp, yaşamını yitirmişti. Daha bir yıl bile olmadan iki çocuğunu birden kaybeden genç kadına oğlu Utku'nun ölüm haberinin henüz verilmediği öğrenildi. Baba Hasan Hüseyin Zambak da büyük acı yaşadı.
Polis, kazanın ardından kamyon şoförü İsmail Gürbüz'ü gözaltına aldı.



Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi