Görüş Bildir

İmparator İbrahim Tatlıses, apar topar kaldırıldığı hastane hakkında suç duyurusunda bulunacak mı?

İmparator İbrahim Tatlıses gece saatlerinde aniden rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmıştı. İzmir Su Hospital'da tedavi altına alınan İbrahim Tatlıses'in kullandığı bir ilacın yan etkisinden dolayı rahatsızlandığı ve sabah saatlerinde de yoğun güvenlik önlemleri sonrasında taburcu edildiği açıklandı

İmparator İbrahim Tatlıses, apar topar kaldırıldığı hastane hakkında suç duyurusunda bulunacak mı?

İmparator İbrahim Tatlıses gece saatlerinde aniden rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmıştı. İzmir Su Hospital'da tedavi altına alınan İbrahim Tatlıses'in kullandığı bir ilacın yan etkisinden dolayı rahatsızlandığı ve sabah saatlerinde de taburcu edildiği açıklandı

Edinilen bilgiye göre, gece saat 04.00 sıralarında aldığı bir ağrı kesici nedeniyle rahatsızlanan Tatlıses, hemen Kahramanlar'daki hastaneye getirildi. Doktorlar tarafından muayene edilen ve ilk müdahalesi yapılan ünlü sanatçının sağlık durumun iyi olduğu öğrenildi.

HAYRANLARI AKIN ETTİ...

Ünlü sanatçı İbrahim tedavi sonrası ise hastaneden yoğun güvenlik önlemleri altında taburcu edildi.

Hastanede Tatlıses’in olduğunu öğrenen hayranları, ünlü sanatçıyı görebilmek için birbirleriyle yarıştı. Sivil polis ekipleri tarafından yoğun güvenlik önlemleri altında hastaneden çıkarılan sanatçıdan, gazetecilerin görüntü almasına izin verilmedi.  Dudaklarında şişlik ve morluklar oluştuğu öğrenilen Tatlıses, hastane çıkışında ağzını da bir atkı yardımıyla kapattı.

İzmir Özel Su Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Ali Haydar Sucuoğlu yaptığı açıklamada, “Ünlü sanatçımız gece 04.00 sıralarında rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. İlk yaptığımız incelemede ağrı kesici aldıktan sonra vücudunda aşırı bir alerji oluşmuş. Tedavisini yürüttüğümüz sanatçımızın şuan gayet durumu iyi. Şuan kardiyoloji kliniğinde gerekli tetkikler sürüyor" demişti.

İbrahim Tatlıses

İbrahim Tatlıses, müzik kariyerinin dışında, gıda, inşaat ve arama kurtarma sektörlerine de çeşitli yatırımlar yapmıştır. Örneğin, bunlardan, "Tatlıses Çiğköfte" hala devam etmektedir. Ayağında Kundura türküsü ile ünlenen Tatlıses, günümüze kadar otuzdan fazla albüm çıkardı, birçok filmde oyuncu ve yönetmen olarak görev aldı ve 19 yıl süren İbo Show'da sunuculuk yapmıştır. Tatlıses, Türkiye'nin yanı sıra Yunanistan ile Orta Doğu'da da tanınmaktadır.

Müzik, televizyon ve sinemanın yanında İbrahim Tatlıses'in gıda, turizm, inşaat, iletişim (TV kanalı, radyo istasyonu), ulaşım gibi birçok alanda yatırımı bulunmaktadır. 14 Mart 2011 tarihinde program çıkışı uğradığı silahlı saldırıdan ağır yaralı olarak kurtuldu.

1952'de Urfa'da - kendi tabiriyle bir mağarada - ciğerci Ahmet Tatlı’yla karısı Leyla’nın yedi çocuğunun en büyüğü olarak dünyaya geldi.[2][3] İbrahim Tatlıses'in babası ve annesi KürtKökenlidir . Fakat Zaman zaman etnik kimliği ilgili sürekli farklı açıklamalarda bulunmuştur.İbrahim Tatlıses, Kanal D'de yayınlanan bir programda kendinizi ne olarak ifade ediyorsunuz sorusuna "Babam Arap, anam Kürt, ben ise Türk'üm" diye cevap vermiştir. 2005 yılında Erbil konserinde ise Tatlıses "Babam Türk, annem Kürt, ben Türk oğlu Türk'üm size Türkiye'den selam getirdim" diyerek izleyenleri selamlamıştır.

Tatlıses doğduğunda babası cezaevinde bulunmaktaydı. Hiçbir zaman okula gitmemiştir. Daha sonra neden okuyamadığı sorulduğundaUrfa'da sanki Oxford vardı da biz mi gitmedik yanıtını vermiştir Çocuk yaşlarda çalışmaya başlamıştır: su satmış, çığırtkanlık yapmıştır.

« Çocuktum. 20 kuruş fazla kazanmak için sinemalarda 'Haydi buz gibi su' diye bağırarak su satıyordum. Bir gün koltukta oturan bir adam birden yerinden kalktı. 'Sus ulan eşek, seni mi dinleyeceğiz' diye suratıma 4 tokat attı. Ve o yediğim tokatlar beni buralara kadar getirdi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir