İnegöl'de yerel gazetecileden polise 'şaşırtmalı' kutlama

Bursa'nın İnegöl ilçesi'nde gazeteciler, ilginç bir kutlamaya imza attı. 155 Polis imdat'ı arayıp bir kişininmaskeli bir kişi tarafından zorla otomobilin bagajına konularak kaçırıldığı ihbarında bulunan gazeteciler,daha sonra yolu kesenpolislerle kovalamaca yaşadı.

İnegöl'de yerel gazetecileden polise 'şaşırtmalı' kutlama
Ana cadde durdurulan otomobildin bagajını açan polisler, bir gazetecinin elinde 'Polis Teşkilatınının 170. Yılı Kutlu Olsun' yazılı pankartı görünce önce şaşırdı, sonra teşekkür etti.
Polis Teşkilatı'nın kuruluş yıldönümü, Bursa'nın İnegöl ilçesinde kutlandı. Saat 11.00.00'de Atatürk Anıtınna çelenklerin konulmasıyla başlayan törenler, bir kafede koktelylledevam etti. Bu sırada ilçede görev yapan gazetecilerpolislere süpriz yaptı. 155'i arayan ve kimliğini açıklamayan bir gazeteci,bir kişinin plakası belirlenemeyen otomobilin bagajınazsorla konulupkaçırıldığı ihbarında bulundu. Bilgiyi alanpolis, markası ve rengi bildirilen otomobili Belediye Kavşağı'nda görüp, takip etmeye başladı. Yaşanan kovalamacanın ardından 'Dur' ikazına uymayan otomobil, Hükümet Kavşağı'nda durduruldu. Çok sayıda resmi ve sivil ekip aracın çevresinisardığı otomobilden indirilen maskeli araç sürücüsü otomobilden indirilip üzeri arandı. Bu sırada aracın bagajını açan polisler, burada elinde 'Polis Teşkilatı'nın170.Yılı Kutlu olsun' yazısı bulunan gazeteciyi görünceönce şaşırdı, sonra teşekkür ettiler.
Bu ilginç kutlamanın ardından gazeteciler, yanlarında bulunan çikolatayı polislere ikram etti.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler