İntihara kalkışan simitçiyi gaza getirdiler

İzmir’de geçim sıkıntısı yaşayan bir vatandaş kullanılmayan otelde bulunan iskeleye çıkarak intihar etmek istedi. Otelin önüne toplanan vatandaşlar da simitçiyi gaza getirerek, “atlamayacaksan neden çıktın?” dediiler.

İntihara kalkışan simitçiyi gaza getirdiler

İzmir'de geçim sıkıntısı yaşadığını söyleyen seyyar simitçi Ferhat G., kullanılmayan bir otel binasının dış cephesindeki iskeleye tırmanıp, intihar edeceğini söyledi. Ferhat G.'yi görenler polise haber verirken, aşağıda toplanan kalabalıktan bazıları "Atlamayacaksan ne çıktın? Delikanlıysan atlarsın" diye bağırdı.

Öğle saatlerinde, Çankaya kavşağındaki, uzun zamandır kullanılmayan Atlas Oteli'nin cephesine kurulan iskeleye tırmanmaya başlayan bir kişiyi görenler polise haber verdi. 6 katlı binanın dördüncü katına kadar tırmanan Ferhat G., borç içinde yaşadığını, işinin olmadığını bir yetkili iş sözü vermezse atlayacağını söyledi. Bu intihar girişimi trafiği de olumsuz etkiledi. İtfaiye şişme yatak açıp ve polis önlem alırken çok sayıda seyirci de bölgede toplandı. Tepsi içinde simit satarak geçinmeye çalıştığını ilaç alacak parası bile olmadığını söyleyen Ferhat G. yardım isterken aşağıda bekleyenlerden bazıları cep telefonuyla fotoğraf ve görüntü çekti. Bu sırada seyircilerden bazıları da "Atlamayacaksan ne çıktın? Delikanlıysan atlarsın" diye bağırdı, bazıları da hakaret etti. Sıcaktan dayanacak gücü kalmayan Ferhat G. yetkililerin de telkiniyle indi. Polis Ferhat G.'yi ifade için karakola götürdü.

Kaynak: DHA

Kaynak: Diyarbakır Söz