Görüş Bildir

İş istediği belediyenin girişinde intihar etti

Uzun süredir işsiz olan Cengiz Uçar, iş talebinde bulunduğu Solhan Belediyesi’nden olumsuz yanıt alınca intihar etti.

İş istediği belediyenin girişinde intihar etti

Bingöl’ün Solhan ilçesinde yaşayan 25 yaşındaki Cengiz Uçar, Solhan Belediyesi’nin girişinde intihar etti. Uçar’ın yerel seçimlerden bu yana birkaç kez Solhan Belediye’sine gidip iş başvurusunda bulunduğu ancak başvurularının yanıtsız kaldığı, iş bulamadığı için ekonomik sorunlar yaşadığı belirtildi.

BELEDİYE GİRİŞİNDE İNTİHAR

Bir süredir işsiz olan Uçar, dün sabah saat 05.00’da belediye binasına giderek, binanın girişinde bulunan korkuluklara kendini asarak intihar etti. Yoldan geçen yurttaşların fark etmesi üzerine olay yerine çağrılan ambulansla Solhan Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Uçar’ın yaşamını yitirdiği öğrenildi.

KENDİNİ YAKMAK İSTEMİŞTİ

Ekonomik sorunlar yaşayan Uçar’ın geçtiğimiz yıl Solhan Belediyesi önünde kendini yakma girişiminde bulunduğu, çevredeki yurttaşların ikna etmesi sonucu intihardan vazgeçtiği öğrenildi.

BELEDİYEDEN İŞ İSTEDİ

Uçar’ın cenazesi Bingöl Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Uçar ile ilgili sosyal medyadan “Madde bağımlısı intihar etti” paylaşımları yapıldı. Paylaşımların gerçeği yansıtmadığını söyleyen Uçar ailesi, paylaşımı yapanların olayın gerçek yüzünü gizleme çabası içinde olduklarını söyledi.

4 kardeş olan ve kardeşlerinin de işsiz olduğu öğrenilen Uçar’ın geçtiğimiz yerel seçimlerde Solhan Belediye Başkanı tarafından iş sözü verildiği, ancak bu sözün yerine getirilmemesi üzerine sayısız kez belediyeye gidip iş istediği kaydedildi.

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi