İş merkezleri Mamak'a vizyon kazandırıyor

Mamak’ın farklı noktalarında bulunan iş merkezleri hem istihdamı artırıyor, hem de Mamak’ı yatırımcının gözdesi haline getiriyor

İş merkezleri Mamak'a vizyon kazandırıyor

Gemi İş Merkezi, Gülveren İş Merkezi, Şafaktepe Konut ve İş Merkezi, Necmettin Erbakan Kongre Merkezi başta olmak üzere özel müteşebbisler tarafından ilçeye kazandırılan ve yapımı devam eden 41 katlı rezidansın yanı sıra kentsel dönüşüm projeleri kapsamında yeni iş merkezlerinin sayısı her geçen gün artıyor.

Amaçlarının Mamak halkına kaliteli hizmet sunmak olduğunu belirten Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, iş merkezlerinin sayısının her geçen gün artarak ilçeye vizyon kazandırdığını söyledi. Akgül, “Cazibe olma yolunda hızla ilerleyen Mamak’ta bir yandan kentsel dönüşüm ve yenileme çalışmalarımız devam ederken, diğer taraftan iş merkezlerimiz ve sosyal projelerimiz de hayata geçiyor. İlçemizin öncelikli ihtiyaçlarından olan iş merkezlerini Mamak’a kazandırıyoruz. İş merkezlerimiz, sosyal amaçlı olarak bölgeye çok şeyler kazandıracak. Bir yandan istihdamı artırırken diğer taraftan, ilçemizi yatırımcıların gözdesi haline getiriyor. Hızla yükselen iş merkezlerimiz, iş ve ticaret dünyasına da yeni fırsatlar sunacak. Mamak’ta iş merkezlerimizin yanı sıra kentsel dönüşüm projelerimiz kapsamında yeni iş merkezlerimizin sayısı her geçen gün artıyor. Yatırımlarımız sürerken, özel sektör yatırımlarının da önünü açıyoruz." dedi.

Yatırımın değer kazanması anlamında bu büyük yatırımları gerçekleştiren yatırımcılara teşekkür eden Akgül, "Hizmetlerimiz ve projelerimizle Mamak’a değer kattık. İlçemizi gecekondulardan arındırıp, rekreasyon ve spor alanlarıyla, alışveriş merkezleriyle modern bir görünüm kazandırmak için çalışıyoruz.” şeklinde sözlerini tamamladı.

Kaynak: Diyarbakır Söz