Görüş Bildir

İstanbul Etiler’de Silahlı Çatışma: 5 Yaralı

İstanbul Etiler'de meydana gelen olayda, İskambil Oyun Derneği'ni uzun namlulu silahlarla basan iki kişiyle dernekte çalışanlar arasında çıkan çatışmada 5 kişi yaralandı.

İstanbul Etiler’de Silahlı Çatışma: 5 Yaralı

3 Temmuz cuma günü saat 16.30 sıralarında meydana gelen silahlı çatışma Etiler Mahallesi Tanburi Ali Efendi Sokak üzerinde bulunan Etiler İskambil Oyunları Derneği’nde meydana geldi.

İddiaya göre, alacak verecek meselesi yüzünden derneğe gelen Ferhat K. ile ismi öğrenilemeyen bir kişi, yanlarında bulunan uzun namlulu silahlarla derneği bastı. Dernekteki şahısların karşılık vermesi üzerine iki taraf arasında silahlı çatışma çıktı. Çatışmada Ferhat K. ile dernek çalışanları Niyazi Y., Fatih K., Erdem Ö. ve Feridun A. yaralandı. Saldırganlardan biri olayın ardından elindeki silahı park halindeki bir aracın altına atarak taksiyle kaçtı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla çevre hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alarak delil topladı. Derneğin ve çevredeki işyerlerinin güvenlik kamera kayıtlarını incelemeye alan polis ekipleri kaçan saldırganı yakalamak için çalışma başlattı. İncelemelerin ardından dernekte aşçı olarak çalışan bir kişi, polis ekipleri tarafından ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

Dernek çalışanı bir kişi, silah sesleri duyduğunu ve o sırada mutfakta olduğunu söyledi. Dernekte incelemelerini sürdüren polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

HOŞTAN VİLLADA YAKALANMIŞTI

Villa, geçtiğimiz yıllarda ünlü isimlere yönelik kumar baskınlarıyla gündeme gelmişti. Geçtiğimiz mayıs ayında hayatını kaybeden Sami Hoştan da bu villaya düzenlenen kumar operasyonlarında yakalanmıştı.

Kaynak: AJANSLAR

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi