Görüş Bildir

İstanbul Osmangazi Halaskargazi Caddesi'nde ürküten yangın

Osmanbey'de 8 katlı bir iş hanının çatı katı, henüz bilinmeyen bir sebeple alev alev yandı. İhbar üzerine olay yerine gelen çok sayıda itfaiye ekibi, yangına müdahale etti

İstanbul Osmangazi Halaskargazi Caddesi'nde ürküten yangın

Osmanbey'de 8 katlı bir iş hanının çatı katı, henüz bilinmeyen bir sebeple alev alev yandı. İhbar üzerine olay yerine gelen çok sayıda itfaiye ekibi, yangına müdahale etti.

Yangın, saat 22.00 sıralarında Halaskargazi Caddesi üzerinde bulunan bir iş hanının teras katında meydana geldi. Binanın çatı katından dumanların yükseldiğini gören vatandaşlar ve bina sakinleri, durumu polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, merdiven yardımı ile binanın çatı katına çıktı. Ekipler, ilk başta sadece duman çıkan binanın çatı katında soğutma çalışması yaptı. Bir süre sonra sinanın teras alanı bir anda alevlere teslim oldu. Yangının büyümesi üzerine çevre ilçelerden takviye istendi.

Uzun süren uğraşların sonunda alevler kontrol altına alınarak soğutma çalışması yapıldı. Yangın sırasında yan binaların da çatı kısımları alevlerden etkilendi. İtfaiye ekipleri, dumanların yükseldiği alanlara su sıkarak durumu kontrol altına aldı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir