İstanbul son dakika! Kartal'da banka soygunu

İstanbul Kartal Üsküdar Caddesi'nde bulunan bir banka şubesine gelen silahlı bir kişi 15 bin TL'yi alarak kaçtı. Soyguncunun bankadan çıkarak kaçması güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

İstanbul son dakika! Kartal'da banka soygunu
Banka soygunu, Kartal Atalar Mahallesi, Üsküdar Caddesi'nde bulunan bir bankanın Rahmanlar Şubesi'nde saat 17.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, elinde tabanca bulunan bir kişi banka şubesine girerek, gişe görevlisini silahla tehdit edip yaklaşık 15 bin lirayı aldı ve kaçmaya başladı. Bankadan çıkarak 1 el ateş eden soyguncu, caddenin karşısındaki pasaja girdi. Pasajın arka kapısından yaya olarak çıkan soyguncu kayıplara karıştı.

İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri geldi. Olay Yeri İnceleme ekipleri banka şubesinde ve çevresinde inceleme yaptı.

SOYGUNCUNUN KAÇIŞI GÜVENLİK KAMERASINDA

Bankayı soyan kişi elindeki tabanca ile caddenin karşısına hızla kaçarken güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde soyguncunun pasaja girdiği de görüldü.

Olayı gören bir vatandaş, soyguncunun tabanca ile 1 el ateş ettiğini ve güvenlik görevlisinden kaçtığını söyledi. Polis, pasajın içerisine girip arka kapıdan çıkan soyguncuyu bulmak için arama çalışmalarını sürdürüyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz