Görüş Bildir

İstanbul’da hırsızlık güvenlik kamerasında

İstanbul Silivri’de tarihi eser niteliği taşıyan süs eşyalarını çalan iki kişi güvenlik kameralarıyla tespit edilerek yakalandı.

İstanbul’da hırsızlık güvenlik kamerasında

Silivri’de bir evden elektrik kablosu ve tarihi eser niteliği taşıyan süs eşyası çalan iki kişi, güvenlik kameralarınca tespit edilerek yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Y.D. ve B.T. sabah saatlerinde Mimar Sinan Mahallesi'nde at arabasıyla geldikleri bir evden 300 lira değerinde elektrik kablosu ve tarihi eser niteliği taşıyan süs eşyası çaldı. Ev sahibinin durumu Silivri İlçe Emniyet Müdürlüğüne bildirmesi üzerine asayiş ekipleri çalışma başlattı.

Güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis, hırsızlık olayını gerçekleştiren şahısların daha önce Çocuk Büro Amirliği tarafından çeşitli suçlardan haklarında işlem yapılan Y.D. ve B.T. olduğunu tespit etti. Yapılan arama sonucu yakalanan çocuk hırsızların, çaldıkları eşyaları sanayi sitesinde bir dükkana sattıkları belirlendi. Hırsızlık olayını iş yeri sahibine anlatan polis, çalınan eşyaları ev sahibine teslim etti.

Kaynak: AA

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi