İstanbul’lular dikkat metro seferleri iptal

Sabah saat 09.00 sularında Yenikapı’dan Hacıosman’a gidecek olan metro teknik arıza yüzünden iptal edildi, yüzlerce yolcu tahliye edildikten sonra sefer durduruldu.

İstanbul’lular dikkat metro seferleri iptal

 İstanbul’da bu sabah saat 09.00 sularında Yenikapı Metro durağında Hacıosman’a gitmek için metroya binen yolcular meydana gelen sarsıntı ile büyük panik yaşadı. Yetkili ağızlarca hiçbir açıklama yapılmadan metro seferlerinin iptal edildiği söylenince yolcular tahliye edildi. Yüzlerce yolcu panik ve şaşkınlıkla alternatif yolları aramaya başladı.

>METRO RAYDAN ÇIKTI

>Yaşanan olay kısa sürede sosyal medyada da yankılandı. Yolcular sosyal medyada yaptığı yorumlarda, büyük bir sarsıntı yaşadıklarını ve metronun raydan çıktığını iddia etti.

>Büyükşehir Belediyesi yetkilileri konu hakkında açıklama yaparak; Metroda teknik bir arıza meydana geldiğini ve Taksim-Yenikapı seferlerinin yapılamayacağını söyledi. Metronun sadece Taksim-Hacıosman seferi normal seyirde devam etmekte.

"Arial","sans-serif"; mso-fareast-font-family:Calibri;mso-fareast-theme-font:minor-latin;mso-ansi-language: TR;mso-fareast-language:EN-US;mso-bidi-language:AR-SA">           

Kaynak: Diyarbakır Söz