Görüş Bildir

İstanbul'un en ilk caddesi için karar verildi

İstanbul Aksaray'da bulunan Ordu Caddesi için karar verildi. İstanbul'un en yoğun caddelerinden biri olarak bilinen Ordu Caddesi Pazar günleri için trafiğe kapatıldı.

İstanbul'un en ilk caddesi için karar verildi

İstanbul Aksaray'da bulunan Ordu Caddesi için karar verildi. İstanbul'un en yoğun caddelerinden biri olarak bilinen Ordu Caddesi Pazar günleri için trafiğe kapatıldı.

İstanbul'da trafik yoğunluğunun yaşandığı noktalardan biri olarak bilinen Fatih Aksaray'daki Ordu Caddesi trafiğe kapatıldı. Geçtiğimiz hafta "Sağlıklı Yaşam İçin Bisiklet Kullan" sloganı ile düzenlenen bisiklet tutunda trafiğe kapatılan Laleli'deki Ordu Caddesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesince alınan kararla Pazar günleri için trafiğe kapatıldı. Bundan böyle her Pazar caddeyi sadece yayalar ve bisiklet sevenler kullanacak.

Caddenin yayalar tarafından kullanılacak olmasına sevindiğini belirten bölge esnafı ise "Pazar günleri işlerin yoğun olduğu günlerdir. Ancak çok fazla trafik yoğunluğu vardı. Şimdi vatandaş caddeyi daha çok kullanacak. Bu hem vatandaş için hem bizim için iyi oldu" diye konuştu. (vatan)

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir