İzmir'de yüksek kesimlere kar düştü

İzmir'de bir süreden bu yanaetkili olan yağmur yağışı, havanın soğumasıyla birlikte, sabah saatlerinde yüksek kesimlerde kara dönüştü. İzmir- Manisa karayolunun Sabuncubeli Mevkii'nde de etkili olan kısa süreli kar yağışında, bir olumsuz görülmedi.Yüksek kesimlerbeyaz örtü ile kaplandı.

İzmir'de yüksek kesimlere kar düştü
Tufan HAMARAT/İZMİR, - İZMİR'de bir süreden bu yanaetkili olan yağmur yağışı, havanın soğumasıyla birlikte, sabah saatlerinde yüksek kesimlerde kara dönüştü. İzmir- Manisa karayolunun Sabuncubeli Mevkii'nde de etkili olan kısa süreli kar yağışında, bir olumsuz görülmedi.Yüksek kesimlerbeyaz örtü ile kaplandı.
İzmir'deki yağmur yağışı, bu sabahözellikle yüksek kesimlerde yerini kara bıraktı. Kent merkezinde 7 derece ölçülen sıcaklık, İzmir-Manisa karayolu Sabuncubeli Mevkii ile kentin yüksek kesimlerinde sıfır dereceye kadar düştü. Kar ve olası don olayı nedeniyle Karayolları ile trafik ekipleri bölgede önlem aldı. Yüksek kesimler ise beyaza büründü. Kentte kar yağışı, havanın ısınmasıyla yerini yağmura bıraktı.
Manisa'daki Spil Dağı Milli Parkı'nda da kar kalınlığının 10 santimetreye kadar ulaştığı belirtildi.

FOTOĞRAFLI

Kaynak: Diyarbakır Söz