Kadıköy'de LPG tüpü patladı

Bir apartmanın girişindeki büfede meydana gelen patlamada bir kişi yaralanırken, çevredeki ev ve iş yerlerinde maddi hasar oluştu

Kadıköy'de LPG tüpü patladı

Kadıköy'de bir apartmanın girişindeki büfede LPG tüpünün patlaması sonucu bir kişi yaralanırken, çevredeki ev ve iş yerlerinde maddi hasar oluştu.

Feneryolu Mahallesi Kuyubaşı Aralık Sokak'taki 5 katlı bir apartmanın bodrum katında faaliyet gösteren bir büfede kullanılan 12 kilogramlık LPG tüpü patladı. Meydana gelen patlamada, büfede bulunan Ömer Ataseven (40) yaralandı.

Mahalle sakinlerinin ihbarıyla olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralı Ataseven, ambulansla Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Ataseven'in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Patlama nedeniyle büfede büyük çapta maddi hasar meydana gelirken, çevrede bulunan ev ve iş yerlerinin de camları kırıldı.

Olay yerine gelen büfe sahibi Serdar Ataseven, gözyaşlarını tutamadı. Patlama nedeniyle evlerinden dışarıya çıkan mahalle sakinleri, olay yerinde gördükleri Ataseven'e saldırmak isterken polis tarafından engellendi.

AA

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler