Kamyoncunun katil zanlısı otostop yapan adam çıktı

Bursa’nın Orhangazi İlçesi’nde, geçen hafta bıçaklanan ve kaldırıldığı hastanede 2 gün sonra yaşam savaşını kaybeden kamyon sürücüsü 54 yaşındaki Orhan Özlük’ün katil zanlısı olarak, otostop yaparken aracına aldığı 18 yaşındaki Mahsun E. gözaltına alındı. Mahsun E., Özlük’ü ilişki teklifinde bulunduğu için öldürdüğünü ileri sürdü.

Kamyoncunun katil zanlısı otostop yapan adam çıktı
Bursa’nın Orhangazi İlçesi’nde, geçen hafta bıçaklanan ve kaldırıldığı hastanede 2 gün sonra yaşam savaşını kaybeden kamyon sürücüsü 54 yaşındaki Orhan Özlük’ün katil zanlısı olarak, otostop yaparken aracına aldığı 18 yaşındaki Mahsun E. gözaltına alındı. Mahsun E., Özlük’ü ilişki teklifinde bulunduğu için öldürdüğünü ileri sürdü.
Orhangazi’de, 6 Haziran’da, Hürriyet Mahallesi’nde kamyon sürücüsü Orhan Özlük, yalnız yaşadığı evinde bıçaklanarak yaralandı. Hastaneye kaldırılan ve yapılan müdahaleye rağmen yaşamını yitiren Özlük’ün öldürülmesiyle ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı. Yaralıyken alınan ilk ifadesinde kendisinin bir kadın tarafından bıçaklandığını söyleyen Orhan Özlük’ün ölümü sonrasında araştırmasını genişleten Orhangazi Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Orhan Özlük’ün katil zanlısının kadın olmadığını belirledi. Özlük’ün kamyonu ile Yalova’dan Bursa istikametine doğru giderken yolda Mahsun E.’yi aracına aldığını ve daha sonra Orhangazi’den geçerken evine davet ettiği öğrenildi. Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olayın meydana geldiği Hürriyet Mahallesi’ndeki Orhan Özlük’ün evinde yaptığı parmak izi incelemeleri, bölgedeki kamera kayıtları ve görgü tanıklarının ifadesine başvurdu. Yapılan incelemelerde evdeki parmak izlerinin daha önceden adam yaralama suçundan sabıkası bulunan Mahsun E.’ye ait olduğunu belirledi. Cinayet zanlısı, dün İnegöl’de yakalanarak gözaltına alındı.
Orhangazi Emniyet Müdürlüğü’ne getirilen Mahsun E., Orhan Özlük ile ilişki teklif etmesi üzerine tartıştıklarını ve çıkan kavgada bıçaklayarak öldürdüğünü söyledi. Polisteki ifadesinin ardından adliyeye çıkarılan Mahsun E. kendisini görüntülemek isteyen gazetecilere saldırdı.

Kaynak: DHA