Kara Sevda 25.son bölüm neler oldu? Emir, Kemal'in önüne geçecek

Çarşamba akşamlarının heyecan dozu yüksek dizisi Kara Sevda 25. bölüm ile ekranlara geldi. Bu akşam ekrana gelen Kara Sevda 25.son bölümünde de nefes kesen anlar yaşanacak. Kara Sevda 25.son bölüm fragmanında Emir, Kemal'in önüne geçecek. Kara Sevda 26.son bölüm fragmanı ve tüm detayları haberimizde...

Kara Sevda 25.son bölüm neler oldu? Emir, Kemal'in önüne geçecek

Çarşamba akşamlarının heyecan dozu yüksek dizisi Kara Sevda 25. bölüm ile ekranlara geldi. Bu akşam ekrana gelen Kara Sevda 25.son bölümünde de nefes kesen anlar yaşanacak. Kara Sevda 25.son bölüm fragmanında Emir, Kemal'in önüne geçecek.  Kara Sevda 26.son bölüm fragmanı ve tüm detayları haberimizde...

Kara Sevda 25. bölüm fragmanında sırlar aydınlanıyor ve yeni gelişmeler ortaya çıkıyor.Star TV'nin sevilen dizilerinden Kara Sevda 25. bölüm fragmanı ile izleyicilerini merakta bırakacak sahnelere imza attı. Bu akşam yayınlanacak dizinin yeni bölümünde  Emir’in kardeşi Asu’dan gelen mektup Kemal’in üstünde beklenen etkiyi yaratır ve Kemal başlattığı arayışı noktalar. Emir ise annesinin yanına bırakılan notla kardeşiyle şantajcısının aynı kişi olduğunu anlar ve düşmanlığı katlanır. Öte yandan Asu’nun geçmişine dair soru işaretleri yanıtlandıkça bu intikam serüvenin arkasındaki gizli isim gün yüzüne çıkar.

Nihan’la Kemal kavuşacakları gün için şafak sayarken, Emir’in “o gece”ye dair kaydın tamamını ele geçirmesi bütün dengeleri altüst edecektir. Emir, Ozan’ın gerçekten katil olduğunu büyük bir şovla ispatlayacaktır. Ozan’ın katil olduğunun anlaşılmasıyla Kemal ve Nihan ayrı ayrı büyük bir şok ve hüzün yaşar. Emir’in hesap edemediği tek şeyse, “o gece”ye dair gerçek ne olursa olsun, aslolan Nihan’la Kemal’in aşkının büyüklüğüdür. Aşkta vazgeçmek yoktur. Kemal nefes aldığı sürece Nihan’ın bir kurtuluş umudu hep olacaktır.

Nihan, Emir’in yanına döndüğünde artık kendisini daha zor ve katı kuralların olduğu bir hayat bekliyordur. Bütün yasaklara rağmen Nihan’ın kalbi bir tek Kemal’in yanında atar. İlk fırsatta ona koşar. Nihan’ın emrivakisine Kemal de karşı koyamaz. Yan yana geçirecekleri saatlerde en büyük savaşı tutkularına karşı verirler. Nihan’la Kemal engel tanımayan aşklarına şahit olmak Emir’i delirtir. Öfkesinin esiri olur ve tek taraflı bir karar alır. Nihan’la kağıt üstündeki zoraki evliliğini sona erdirip, gerçek bir çift olacaklardır. Kemal, Emir’in Nihan’a zarar vermesini engellemek için karşısına çıktığında, Nihan içine düştüğü çıkmazdan kurtulmanın tehlikeli bir yolunu bulur.

Yayın Günü: 6 Nisan Çarşamba

Yayın Saati: 20.00

Nihan ayrılık çanlarının çalmaya başladığını söylerken, Kemal ise “Şafak sayıyoruz artık” sözleri ile karşılık veriyor. ardından Nihan’ın “Şafak kaç devrem?” sorusuna Kemal “Şafak sen!” diyerek duygusal bir cevap veriyor. İki aşık arasında bu gelişmeler yaşanırken Emir, yine pislik çıkartarak Nihan’ı baskı altına alıyor ve tehdit ediyor. Bu olaylara ve Emir’e daha fazla dayanamayan Nihan hayatına son vermeye kara veriyor ve korkuluklara tutunarak intihar edeceğini belirtiyor. Kemal ise onu vazgeçirmenin uğraşına girişiyor. Bakalım yeni bölümde ne gibi sürprizler bizleri bekliyor?

Kara Sevda yine çok konuşulacak bir bölüm ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Nihan ve Kemal'in arasındaki büyük aşkı gururuna yediremeyen Emir, Nihan'ı tehdit ediyor. Fakat Nihan bu sefer Kemal'e gitmeye kararlıdır. Zor bir durumda kalan Nihan, ölümü göze alacak mı?

KARA SEVDA 24. BÖLÜM ÖZETİ

Geçtiğimiz hafta trajik gemişiyle yüzleşen Emir, Kara Sevda son bölümünde savaşın dozajını arttırdı. Karen ile Emir'in işbirliğinin videosunu ulaşan Kemal ve Nihan, Ozan'ın suçsuz olduğunu anladı. Özgürlüğüne bir adım daha yaklaşan Nihan, bu olayın açığa çıkmasının ardından Emir'i terk etti. Arda arda ağır darbeler alan Emir, çılgına dönse de asla vazgeçmeye niyetli değildi. Kemal'i yine can evinden vurdu ve Tarık'a verdiği talimatla iki kardeşi yeniden karşı karşıya getirdi. Tarık'a hizmet ederek kendisini kanıtlamaya çalışan Tarık, Kemal'e olan kızgınlığını bu kez çok ağır bir şekilde gösterdi. Yumruk yumruğa kavgaya tutuşan iki kardeş, arasında yaşananlar o sırada yanlarında Nihan'ı da şok etti. Tarık, Kemal'in yumruk darbesine silah doğrultarak cevap verdi.

Önüne konan görüntülerden sonra Emir, Nihan'ın gitmesine engel olmak ister ama Nihan Emir'i terk etmekte kararlıdır. Kemal'le birlikte bu oyunu bitirmeye giden süreçte ilk adımı atarlar ama Emir küçük bir oyunla Nihan'a mecburiyetlerini hatırlatır. Nihan sarsılsa da, bu sefer ailesine rağmen yolundan dönmez. Ozan'ın masumiyetini herkese ispatlamayı aklına koymuştur. Emir, Nihan'ı kesin olarak durdurmanın bir yolunu ararken, Kemal'le arasındaki ipler de iyice gerilir.

Nihan ve Kemal birlikte olacakları günün umuduyla yeniden doğmuş gibidir. En büyük destekçileri yine Leyla'dır ama o da Emir'in yapabileceklerinden tedirgindir. Kemal bir yandan hala şantajcının kim olduğunu ararken, Emir de kardeşi olmasıyla ilgili Tufan'ı sıkıştırır. Emir, gerçeklerden emin olana kadar Tufan'ı zor zamanlar beklemektedir. Galip ise aile sırlarını ortaya döktüğü için Kemal'e hala öfkelidir. O öfkeyle eli Kemal'in ailesine uzanacaktır.

Nihan'ın Emir'den boşanmak istemesi evde büyük olay yaratır. Ozan, Nihan'a kati bir şekilde sırt çevirirken, Zeynep, evdeki büyük sırla ilgili daha da meraklanır. Emir'e yaklaşmak istediğinde Emir, bu sefer Zeynep'i görecek halde değildir. Zeynep, Nihan giderse Emir'i kaybedeceğini bir kez daha anlar. Nihan gibi Kemal de birlikte olacakları günün hazırlığı içindedir. Bunu fark eden Asu panikler ve soluğu Fehime'nin yanında alır. İkisine engel olmak için her şeyi yapmaya hazırdır

kaynak:hurriyet

Kara Sevda, 14 Ekim 2015'te Star TV'de yayınlanmaya başlayan yeni dizidir. Dizinin başrollerinde Burak Özçivit, Neslihan Atagülve Kaan Urgancıoğlu yer almaktadır. Yapımcılığını Kerem Çatay'ın üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Hilal Saral bulunmaktadır.Senarist kadrosunda Anıl Eke, Özlem Yılmaz ve Burcu Görgün'ün bulunduğu dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca; Kürşat Alnıaçık,Burak Sergen Zeyno Eracar, Orhan Güner, Neşe Baykent, Barış Alpaykut, Melisa Aslı Pamuk yer alıyor. Dizinin çekimleri 1. bölümdeki maden kazası(Zonguldak) hariç İstanbul ilinde gerçekleşmektedir. Dizide madende bir facia yaşandıktan sonra hayatı değişen genç bir maden mühendisinin hikayesi anlatılmaktadır. Genç madenciyi Burak Özçivit canlandırıyor.

Burak Özçivit kemal

Maden mühendisi. Yeniköy'ün kıt kanaat dünyasının, yolun öte yanının, mahallenin çocuğu. Berber Hüseyin ile ev hanımı Fehime'nin üç çocuğundan biri. Tarık'ın kıskandığı kardeşi, Zeynep'in hayran olduğu abisi. Nihan ile 2010 yılında tesadüfen karşılaşarak sevgili olur. Evlenme teklif edeceği zaman Nihan'ın kardeşi Ozan'ın bir kadını öldürmesi ve bu olayı gizlemesi için Emir'le evlenmek zorunda kalması nedeniyle Nihan'ın evlenme teklifini maddiyata dayandırarak reddetmesi üzerine İstanbul'u terk ederek Zonguldak'a madende mühendis olarak çalışmak için gider. İş sırasında patronu ile maden ocağının içini kontrol ederken meydana gelen göçükte patronunu kurtarması ve madendeki önceden aldığı önlemler sayesinde can kaybının olmaması nedeniyle patronu kendisine ortaklık teklif eder ve hayatı değişmeye başlar. Emir Kozcuoğlu'nun şirketi ile ortak bir projede için ortağının yaptığı teklifi kabul ederek İstanbul'a 5 yıl aradan sonra tekrar döner. Artık daha güçlüdür ve ilk hedefi sevdiği kadını elinden alan ve aynı projede çalıştığı Emir Kozcuoğlu'nu alt etmektir. Nihan ile arasındaki Kara Sevda'nın külleri tekrar alevlenir ve Nihan ile yeniden bir araya gelmek için savaşmaya başlar.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler