Karadeniz'in azgın sularında 4 kişi hayatını kaybetti

Samsun Atakum'da denizde boğulan ve sonrasında tedavi altına alınan 4 kişi hayatını kaybetti.

Karadeniz'in azgın sularında 4 kişi hayatını kaybetti

Samsun Atakum'da boğulma vukusu. Damadı ve damadının kardeşleriyle denize giren ve boğulma tehlikesi geçiren aileden 4. kişi de bugün hayatını kaybetti. Birlikte denize giren Helime Dursun (38), Hidayet Atmaca (23), Celil Atmaca (17) ve Muhammet Atmaca (14) dalgalar arasında kaybolmuştu. Ekiplerin harekete geçtiği sulardan kurtarılan dört kişiden 3'ü kaldrıldıkları hastanede hayatarını kaybederken Halime Dursun'un özel hastanedeki tedavisi süregelmekteydi. Dün akşam üzücü haber duyuldu ve Atakum azgın sularında 4. kişi de hayatını kaybetti.

Atakum ilçesi Denizevleri Mahallesi mevkisinde, damadı ve 2 kardeşiyle denize giren ve boğulma tehlikesi geçiren Helime Dursun (38), kaldırıldığı hastanede 2 gündür verdiği yaşam mücadelesini kaybetti. Helime Dursun'un cenazesinin toprağa verilmek üzere Konya'ya gönderileceği öğrenildi.

Atakum'da 15 Eylül'de, Kurban Bayramı dolayısıyla Samsun'da ikamet eden kızı Emet ile damadı Hidayet Atmaca'yı ailesiyle ziyarete gelen Helime Dursun, damadı ve 2 kardeşiyle denize girmiş, bir süre sonra akıntıya kapılıp gözden kaybolmuşlardı. Dalgıçlarca sudan çıkarılan ve hastaneye kaldırılan Hidayet ile kardeşleri Celil ve Muhammet Atmaca yaşamını yitirmiş, Helime Dursun ise tedavi altına alınmıştı.

Kaynak: Diyarbakır Söz